Ahojte, chcela by som sa spytat, 11 dni mi uz meska menstruacia a je normalne, aby bola teplota rano okolo 6.00 36.36 stupna- meranie v ustach?
11 dni mi meska
uz len podla tej teploty isto tehotna nie si, v tehotenstve je podstatne vyssia bazalna teplota
ten čaj je na menštruáciu - všeobecne upravuje cyklus, hlavne keď je nepravidelný. Pri meškaní 15 by bol test už určite pozitívny, takže tehotná určite nie si.
Na co je dobry ten caj, mysi chvost?
Libuskaa - je to na Tebe, rozhodni sa: 1/ pôjdeš na gyndu, pichnú Ti injekciu a do 14 dní by si mala dostať menzes, alebo
2/ kúpiš si čaj v lekárni myší chvost(rebríček obyčajný) a budeš ho piť 2 šálky denne.
Ahojte, uz mi meska 15 dni a test v rannom moci bol negativny. Prsniky ma nebolia, len chodim stale cikat, obcas ma picha a pobolieva podbrusko a pri pohlavnom styku som stiahnuta a sucha.Teplotu rano som mala 36,45, mozem byt tehotna, alebo nie. Co mam robit? Mam ist doktorke, alebo este pockat?
Nic, nic, nic... Uz menim gynekologa =)
No pekne, takze si mohla byt kludne tehotna, ale ani krv ti nezobral?
No osobne si myslim, ze moj gynekogol vie toho tolko kolko asi ja :/ ja som mu povedala,ze som si robila tri tehotenske testy a vsetky boli negativne tak mi povedal, ze spravi sono pre istotu... Nic nevidel tak mi pichla sestricka vyvolavacku. Kazdy zdravotny problem riesi len tak, nikdy nie vysetrenim na koze.
A co bola si tehotna, alebo nie, alebo co ti zistili?
mne meskala 21 dni a tak som sla za gynekologom, ktory mi pichol vyvolavacku. Testy som si robila a boli negativne a tiez to bolo po prvy krat v zivote co mi meskali...