Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rozpravam sa so vzduchom

Príspevok v téme: Rozpravam sa so vzduchom
Maťa072

Cawte mam 15 . Normalna baba s kamosmi a prrdsa s jednym divnym problemom. Uz asi 4 roky sa rozpravam so vzduchom !!!!
Zacalo sa to tak ze som videla jeden serial strasne som si ho oblubila a chcela som byt v ich rodine a tak som sa zacala s nimi ked som bola sama doma rozpravat. Nahlas a so smiechom a so vseckym co k rozhovoru patri. Ked som smutna tak to tym "priatelom" poviem. Odpovedam si sama za nich a robime si srandy atd .... Je to velmi divne ja viem ale uz som si na to zvykla ale nevuem ci to mozem robit ze ci sa mi z toho nemoze nieco stat .. Prosim vas o pomoc

dalkujem

mnamka257

ja sa tiez niekedy rozpravam z postavami nejakeho filmu alebo serialu.ale nemyslim si ze by som bola kvoli tomu blazon.

Andy79

.. a na co to potrebujes pomoc? Ved to je normalne. Cvicis si schopnost komunikacie, predstavivost, mas sa s kym porozpravat aj ked si sama..

Bud rada a nic neries.
Ludia teraz su divny.

Mato483024

Haluuuuz, necital som celu diskusiu, ale aj ja to robim. Presne, virtualne rozhovori ale nie len v duchu. Na obch. stretnuti to nehovorim, pred ludmi co nepoznam tiez nie ale pred ludmi blizkymi hej a niekedy len tak sam so sebou, je to celkom vtipne...

Mata027

ono len tak si predstavujem ze mni hovoria ze si somna robia srandu...alebo ja z nich vymyslam si vselijake vtipne veticky hovorim ich im
ale ja od toho necakam odpoved tu si poviem sama v duchu jednoducho nieje to take ye jezis vidim tam neviditelneho ale jednoducho len si to tak predstavujem

matilda71

Narodila som sa ako dvojca - na zaciatku 70-tych rokov, ala moja mala sestricka zomrela dva dni po nasom narodeni na vaznu srdcovu chybu...od vtedy mam cely zivot pocit, ze mi niekdo chyba...a ked som sama rozpravam sa s niekym - neviem toho cloveka identifikovat, ale je to clovek...samozrejme potichu...Ked som prekrocila 30-tku, bola som u psychologicky...chcela som vediet, ci to moze byt nieco z detstva...bola som uistena, ze ano a je to v podstate normalne...clovek si udajne "pamata", ze "s niekym vyrastal a potom ten dotycny zrazu zmizol"...Takze teraz, ked sa potrebujem niekomu sukromne zdoverit...porozpravam sa so svojou nebohou sestrickou, ktoru poznam len z jednej foto...bola v bielych satach v bielej truhlicke...Nemyslim si, ze je to uchylka...pokial to ma clovek pod kontrolou...

ivana45

Mata, ako si "robite srandy" ? Odpovedaju ti ? Robia nieco, co sa prejavi v tvojom realnom zivote (prelozia nieco, ..)