Alergia na rastliny?

Príspevok v téme: Alergia na rastliny?
Michal.PU

Ahojte!
Chcel by som kamarátke kúpiť darček k narodeninám a napadlo mi, že by som jej kúpil Orchideu v kvetináči, pretože sa jej táto rastlinka veľmi páči... Jedna jej dobrá kamarátka mi povedala, že trpí niekoľkými alergiami, no nevedela mi povedať, na čo prsne tie alergie má. Chcel by som teda vedieť, či existuje niečo ako alergia na rastliny - konkrétne na Orchideu? Zatiaľ som sa ju na to nepýtal, bo jej nechcem naznačovať, čo jej chcem kúpiť.

Bol by som rád, keby mi nejaká dobrá dušička poradila :) Ďakujem za všetky rady :)

PS: Prosím ospravedlňte moju neznalosť, ja žiaľ nemám žiadnu alergiu a tak sa v tejto oblasti vôbec nevyznám :))

Frantisek mladsi

Skúste radiátorové filtre na jemný prach, roztoče atď. Pozri si
www.kvalitne-filtre.sk Tiež som tomu neveril a kúpil som si to na vyskúšanie v Nemecku. Neverili by ste, ako špinavý vzduch dýchame. Po 3 týždňoch zošedol v Trenčíne.

mjanik

radšej jej "zaplať"akupunktúru a nech si dá preliečiť pľúca a nos(pľúca neudržujú nosnú sliznicu v kondicii,tá je zapálená a keď na ňu padne alergén tak je zle!!!!)

Odysenko

jajkafr na alergiu na travu odporucam stopalerg, je to slovenyk vyrobok, takze najdes na nete, mne pomohol asi najviac a ak by mi ho niekto poradil 2-3 roky vzad ruky nohy by som mu bozkaval :D

Michal.PU

Tak Orchidea bola darovaná :) Našiel som jednu krásne veľkú, fialovú s kvietkami a dozdobila sa skleneným obalom, motýlikom, nejakými niťami s guličkami a podobne :) Bola veľmi pekná a kamarátka nemala slov, taká bola nadšená :) Dúfam, že jej vydrží :)

zuzic

jajkafr tak ja ti tu ruzicku dam:)) taku peknu bielu teraz mam ale nejak sa jej nechce rozkvitnut:P hadam sa jej bude u teba lepsie darit:)

169 69

Ja mám dvoch chlapcov.Obaja sú alergický.Najhoršie sú trávy a ambrózia.A práve teraz sezóna začína.Ale myslím že orchidea je neškodná,iba ak by bola alergická na peľ.