sopel...

zuzic

no jajkafr sak to:D tu uz odstrasujem ludi aspon:D hej myslim ze desat dni to byva...
sunny a este nieco. ked ti to nebude chciet prejst chod naozaj k lekarovi, mne sa to zdalo trapne ist kvoli nadche a spravila som chybu ze som vtedy nesla takze ak neprejde urcite chod.

zuzic

ja len dodam tie kvapky olynt otrivin atd...neuzivaj dlhsie ako mas napisane na letaciku aby si si na ne nenavykla a budes mas problem:)

jajkafr

no a zabudla som... do nosa si môžeš dávať slaný roztok napr. Mar, Sterimar uľahčia ti trošku fúkanie nosa a po vyfúkaní nosa potom nejaký Otrivin, Olynth, alebo nejaké iné spreje alebo kvapky do nosa dnes je veľký výber :)

jajkafr

sunny
pravdepodobne ide o infekčnú nádchu, spôsobenú nejakou baktériou... ak si s tým nedokáže poradiť tvoja imunita sama tak pomôžu len antibiotiká... navštív lekárku, aby ti to neprešlo na zápal prínosových dutín...
ja som pred týždňom tiež čosi chytila a nasadila som si Proimun cmúľacie tabletky a pomaličky mi to prechádza čo nieje u mňa zvykom lebo ja sa bez antibiotík nevyliečim lebo mám veľmi slabú imunitu... takže môžeš skúsiť aj tieto tabletky ... tiež som mala žlto-zelené sople a postupne sa to zmierňuje ... takže ak chceš skús toto a ak to neprejde tak už len lekár ... držím palčeky...