nepríjemné hlieny

Príspevok v téme: nepríjemné hlieny
lanii

Dobrý deň,potrebovala by som poradiť.Mám 4ročnú dcérku, kašeľ jej trvá už tri týždne,bez príčiny dýchanie čisté,tak nás odporučili na alergologiu a dali nám Berodual a Flixotide.Berie ich len druhý deň,ale dnes sa nám kašel zhoršil a večer po mlieku(už viem,že mlieko nebol slávny nápad,ale pije ho každý večer a doteraz jej to nevadilo),no po mlieku a sprejoch začala vracať hlieny.Čisté priesvitné hlieny asi 4krát vracala a potom už bolo dobre.Kašle síce ešte veľa a dosť ju napína,ale už nevracia.Dosť ma to naplašilo,lebo nevládala dýchať.Potrebovala by som poradiť ako jej to uľahčiť,už viem,že nič mliečne,ale aký čaj by bol najlepší?A čo spreje nemôžu mať nejaký nežiaduci učinok?

lDenzl

lanii- alergia vznika v kazdom veku a na vsetko mozne........
Mame to doma tiez a nikdy som neveril.,ze budem toho svedkom.
Daj o sebe casom vediet,ze ako sa mate a co nove a pozitivne.

lanii

Ked som si čítala tieto príspevky,tak mi to tiež napadlo,ale prečo sa to ukázalo až v kombinácii s tými sprejmi.Doteraz sa nám to ešte nestalo,žeby takto masívne vracala hlieny.Naozaj dakujem za odpoved skúsime na nejaký čas vyradiť mliečne prokukty a uvidíme ešte raz dakujem za odpoved,hlavne v takúto nočnú hodinu.