Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neznáma choroba prosím pomôžte aspoň vy

Príspevok v téme: Neznáma choroba prosím pomôžte aspoň vy
R4d0sl4v

Už pol roka trpím neznámou chorobou a nikto mi nevie pomôcť behám po doktoroch pol roka skoro každý týždeň výsledky sú v poriadku aj psychologické podla doktorov no ale je tu problém problémi mám stále a horšie a horšie nemôžem ísť z domu a v škole vydržím asi 3 hodiny prichádzajú také stavy ako ťažké dýchanie,nevolnosť pocit na odpadnutie,niekedy stŕpne hlava,... najprv mi povedali že niečo s pečienkou potom že tá je v poriadku potom že mám tetániu poslali ma k psychológovy kde so mňa robia blázna a nakoniec zistili že nevedia čo mi je netušíte čo to môže byť ? alebo nepoznáte nejakých špičkových odborníkov/doktorov ? aj zahraničie ja len potrebujem už konečne žiť ďakujem mám osemnásť rokov a ak to pôjde takto ďalej tak to môžem rovno zabaliť...

začalo to tak išiel som do mesta niečo vybaviť no stŕpla mi hlava kašlal som na to že mám málo času musím sa ponáhlať potom som prestal pomaly dýchať a strácal som vedomie odviezli ma a skontrolovali povedali že asi alergická reakcia na niečo no o týždeň zas a zas pomali som sa nevládal hýbať doteraz neviem prejsť 1 km peši inak odpadnem je toto sakra možné ? asi mám nejakú novú vzácnu chorobu

jajka001_

neurologovi ta neposlali? ak sa ti lekar nevenuje a odbíja ťa chod k inemu. musia ti spravit komplexne vysetrenia