Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neznáma choroba prosím pomôžte aspoň vy

Príspevok v téme: Neznáma choroba prosím pomôžte aspoň vy
R4d0sl4v

Už pol roka trpím neznámou chorobou a nikto mi nevie pomôcť behám po doktoroch pol roka skoro každý týždeň výsledky sú v poriadku aj psychologické podla doktorov no ale je tu problém problémi mám stále a horšie a horšie nemôžem ísť z domu a v škole vydržím asi 3 hodiny prichádzajú také stavy ako ťažké dýchanie,nevolnosť pocit na odpadnutie,niekedy stŕpne hlava,... najprv mi povedali že niečo s pečienkou potom že tá je v poriadku potom že mám tetániu poslali ma k psychológovy kde so mňa robia blázna a nakoniec zistili že nevedia čo mi je netušíte čo to môže byť ? alebo nepoznáte nejakých špičkových odborníkov/doktorov ? aj zahraničie ja len potrebujem už konečne žiť ďakujem mám osemnásť rokov a ak to pôjde takto ďalej tak to môžem rovno zabaliť...

začalo to tak išiel som do mesta niečo vybaviť no stŕpla mi hlava kašlal som na to že mám málo času musím sa ponáhlať potom som prestal pomaly dýchať a strácal som vedomie odviezli ma a skontrolovali povedali že asi alergická reakcia na niečo no o týždeň zas a zas pomali som sa nevládal hýbať doteraz neviem prejsť 1 km peši inak odpadnem je toto sakra možné ? asi mám nejakú novú vzácnu chorobu

jajkafr

radoslav
skús sa odsledovať kedy tie stavy prichádzajú... či to nieje v spojení s nejakým alergénom napr. po nejakom jedle, pri kontakte s prachom, peľom... v takom prípade môže ísť aj o alergickú reakciu ... ja som tiež alergička a astmatička mne osobne sa prejavuje alergia na niektoré lieky alebo banán, čokoládu tak, že sa mi začne točiť v hlave, mám sťažené dýchanie, tŕpnu mi ruky, nohy, nos, pery, bolí ma brucho, začne ma preháňať, chce sa mi strašne spať...

R4d0sl4v

no testy alergicke mi robili v decembri aj teraz pred mesiacom som alergicky na to iste co som bol aj pred 10 rokmi teda trava,pele,prach,med,... astma je taka ista ako bola tiez pred 10 rokmi neviem naco potom vyrabaju lieky ... a kvoli tazkostiam som skusal aj vysadit lieky (neodporucam z vlastnej skusenosti uz) a aj som zmenil lieky za ine a nic nepomaha tieto alergie osm uz vylucil

[zruseny12]

...a nemozu to byt nejake vedlajsie ucinky liekov?
teraz mas viac alergii,tak ci sa ti casom zasa nejaka neobjavila,za tie testy nic nedas...a hlavne potravinove alergie su dost rozmnozene a vedia narobit paseku v tele...lepok,laktoza a kazein...atd.
tazko takto radit,ale viem ake to je ked clovek tape a nevie,co mu je...

R4d0sl4v

na alergie mam testy spravene som uz od narodenia alergik aj astmatik a beriem vapnik aj magnesium no ten nepomaha ... okrem tychto liekov uzivam este jeden na alergiu a jeden na astmu

[zruseny12]

...zviknu to takto uzavriet ak nevedia cloveku pomoct...ze je to psych.povodu,neuroza atd.
nieco tu uz vypisala jajka ja len dodam
-moze to byt aj zo zleho travenia,zle travenie=malo vit.a miner. a potom tie ostatne problemi...ako tetania,slabost svalou,bolenie hl.-trpnutie
-stitna zlaza-pristitne telieska
-alergie/daj si urobit vsetky mozne testy na alergie/
je toho tak vela,ze tazko takto radit...

jajkafr

neviem čo to môže byť... môže sa jednať o tetániu, o zvýšenú nervovosvalovú dráždivosť, alergiu, ale aj iné ochorenia... možno by bolo vhodné spraviť CT, alebo MRI mozgu, či nieje chyba tam, alebo problém môže byť aj v krčnej chrbtici... ale to sú všetko len dohady.... užívaš nejaké lieky? ešte ma napadá ak by to bola zvýšená nervovosvalová dráždivosť mohlo by pomôcť keby si užíval magnézium a vápnik...

R4d0sl4v

robili mi vela vysetreni aj neurologicke a uzavreli to tym ze mam choidt k psychologovy kam chodim a absolutne mi to nepomaha lebo moj nazor je ze ty s mojou psychikou nema nic spolocne ... magneticku rezonanciu ani ct nerobili