Ahojte.prosim o radu...uzivam anti.ale teraz mesiac mam pauzu a mala som nechran.sex.ale vobec sa neurobil.inac mam nezhubny nador vajecnikou,mi zistili minuly rok,a teraz mam viacej cyst na vajecnikoch....mam silnejsie bolesti v podbrusku a aj chrbat ma boli...nechr.sex bol priblizne pred 2 tyzdnami...no neviem presne kedy to mam dostat,kramy....mozete mi nieco poradit? prosim ak viete...dakujem..T
Mozem byt tehotna?poradte :(
Urcite ju chcem zmenit,niesom s nou spokojna.a vysledky z nej musis tahat ako z chlpatej deky...pytat sa co mi je atd.nieje mi schoppna povedat sama.po operacii,az po pol roku som sa dozvedela co mi je...ked som sa docitala v karte ze mam nezhubny nador...to ma dorazilo najviac..
tvja doktorka nie je kompletna ked ti dava pauzu na 1 mesiac...to je snad to najhorsie co mozes urobit...stale vysadzovat a nasadzovat...lutujem tvoje telo, raz z toho scvokne
radim ti, ale vazne: zmen doktorku, toto nie je normalne co robi, pre tvoje dobro radsej ju zmen
Lebo mi doktorka menila tabletky a stale mam mat 1 mesiac pauzu v roku,no a teraz menila tabletky tak preto
a preco mas na 1 mesiac pauzu?
tehotna nie si na 100 percent kvapočky lásky obsahuhu spermie len po opakovanom styku
No vraj aj tie kvapocky lasky obsahuju spermie..tak neviem.a dakujem za odpoved
sak ked sa neurobil tak z coho by si mala byt tehotna?