Tie nestastne spermie

niekto

na to aby boli spermie schopne oplodnit musia mat istu koncentraciu na mililiter pokial to semeno nema povazuje sa muz za neplodneho inak povedane v moci ich nemoze byt dostatocne mnozstvo a ako som uz pisal vsetky su mrtve cize pokial nezozombikuju... ;-)

niekto

na to aby boli spermie schopne oplodnit musia mat istu koncentraciu na mililiter pokial to semeno nema povazuje sa muz za neplodneho inak povedane v moci ich nemoze byt dostatocne mnozstvo a ako som uz pisal vsetky su mrtve cize pokial nezozombikuju... ;-)

niekto

ak myslis poluciu to sa stava v noci ked spi a nezavisle od toho co sa sniva

za normalnych okolnosti samovola ejakulacia neexistuje

lana23

aluska1..neviem..tak byvaju tkae pripady ze samovolna ejakulacia alebo take nieco..ci to byva len v pripade ze je chlap vzruseny ?

niekto

lana23 moc spermie pokial viem zabija

pred pocas a po sexe sa vylucuje predejakulacna tekutina(kvapky lasky) jej uloha je neutralizovat moc. trubicu aby tadial mohli spermie prejst
pokial muz nebol po orgazme na wc urcite tam nejaky zbytok ostal a teda je zvysene riziko otehotnenia pri prerusovanej sulozi

ked moc z akehokolvek dovodu obsahuje spermie su mrtve

lana23

prave preto sa pytam aby som to nemusela zistovat ...teda ani somto nikde nenasla..na zakladnu uz davno nechodim..je to z inych dovodv uplne