Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tie nestastne spermie

niekto

na to aby boli spermie schopne oplodnit musia mat istu koncentraciu na mililiter pokial to semeno nema povazuje sa muz za neplodneho inak povedane v moci ich nemoze byt dostatocne mnozstvo a ako som uz pisal vsetky su mrtve cize pokial nezozombikuju... ;-)

niekto

na to aby boli spermie schopne oplodnit musia mat istu koncentraciu na mililiter pokial to semeno nema povazuje sa muz za neplodneho inak povedane v moci ich nemoze byt dostatocne mnozstvo a ako som uz pisal vsetky su mrtve cize pokial nezozombikuju... ;-)

niekto

ak myslis poluciu to sa stava v noci ked spi a nezavisle od toho co sa sniva

za normalnych okolnosti samovola ejakulacia neexistuje

lana23

aluska1..neviem..tak byvaju tkae pripady ze samovolna ejakulacia alebo take nieco..ci to byva len v pripade ze je chlap vzruseny ?

niekto

lana23 moc spermie pokial viem zabija

pred pocas a po sexe sa vylucuje predejakulacna tekutina(kvapky lasky) jej uloha je neutralizovat moc. trubicu aby tadial mohli spermie prejst
pokial muz nebol po orgazme na wc urcite tam nejaky zbytok ostal a teda je zvysene riziko otehotnenia pri prerusovanej sulozi

ked moc z akehokolvek dovodu obsahuje spermie su mrtve

lana23

prave preto sa pytam aby som to nemusela zistovat ...teda ani somto nikde nenasla..na zakladnu uz davno nechodim..je to z inych dovodv uplne