Narodil sa tu niekto 2.1.1988?

sun08

Nepoznam,ale v ten isty den,mesiac aj rok ako ja, sa narodila Pink.....daleko mame od seba:)
a inak v tento den a mesiac sa narodila vraj Panna Maria.

dobra vila

Ja poznam jednu narodenu 2.januara, ale ta ma uz 34 rokov :D. Lol.
A poznam aj jedno dievca, co sa narodilo v ten isty den ako ja, aj v tom istom roku, ale tym to aj hasne :). Co si myslis, ze ten rovnaky den a rok vam da akoze co? Ved kazda ste ina osobnost a jedine, co budete mat spolocne bude vas datum narodenia :P. Take spolocne veci, ako by si mozno mala s tou dotycnou, najdes aj v inych kamaratkach, ba dokonca aj viac podobnosti, ktore sa s tebou nenarodili v jeden den.

lost

mas >50% sancu ze sa niekto narodil prave 2.1 (ale nie v tom istom roku), ak by tu bolo prave 23 ludi... (Narodeninovy paradox, alebo Birthday paradox)

Mne sa uz NIEKOLKOKRAT osvedcil, som zvedavy ci aj teraz :)

Nepoznam nikoho v 2.1.1988 ale len v 13.1.1988 (nie je to piatok, ale streda :D) najblizsie, tak velmi to asi nepomoze :D

jajka001_

kazdý sme iný :) dokonca aj jednovajecne dvojicky maju rozdielne povahy. poznam jedno dievca co sa narodilo v ten isty den a je iná ako ja, čo sa týka temperamentu aj charakteru. ale urcite sa nájdu veci, ktoré máme spoločné - ako sa nájdu i u ostatných ľudí :)