dajú sa kupit nejaké dostupné lieky alebo výžívové doplnky pre posilnenie zubnej skloviny?
Zubná sklovina
Sme inštitúciou, ktorá poskytuje finančnú pomoc všetkým mimoriadnym ľuďom a potrebám peňazí, čestným ľuďom, ktorí skutočne potrebujú. Ponúkame úvery od roku 2000 do 7 000 000 €. Pre všetkých ich môžete kontaktovať v akejkoľvek dôvere v našom e-maile: daniellafinancia@gmail.com alebo whatsapp: 001-484-831-7681
daniellafinanzia.over-blog.com
Ďakujeme vám za pochopenie.
pre posilnenie zubnej skloviny ? skus toto - notino.sk ;)
nene k hygienicke nechodim :-D ale porozmyslam btw s tou keramikou to neni tak ruzove ... typek s ktorym byvam si dal implantat len jeden a mesiac mal horucku... a stale neni uplne ok :)
ovecka a chodis si davat dva krat do roka cistit zuby k dentalnej hygienicke? Ak to budes pravidelne robit, tak by kazy a zazltnute zuby nemali sancu:) V zapadnych krajinach je to samozrejmost uz niekolko rokov. Nestoji to az tak vela, v BA-od 20-50eur/ako navsteva kadernika:)/
Tak to si na tom velmi dobre oproti priemeru na Slovensku:))
A v 60ke budes mat predsa krasne keramicke zuby:))
hmm tak pokusy z ryhami sa na mojich zuboch robit nebudu.. jj sa mi to nepozdava po piatich rokoch som mal tri kazy.... aj ked zevraj neboli hlboke ale ked si predstavim ze ako to bude vyzerat v 60tke....
Ak mas oslabenu zubnu sklovinu,dokazes v zube spravit ryhu aj spendlikom v hornej casti zubu pri dasne.
Zrejme ty chces odstranit kazivost zubov.Je potrebne dodat telu dostatok mineralov ,vapnika a jodu.
ee fakt mi tie klby zosilneli .. som to bral kvoli clenkom a kolenam lebo s tym to bolo akutnejsie ale ramena ma ominali uz asi rok a aj to preslo.... a ako to mam spoznat na zuboch??? to len tak ze sa prestanu kazit..
mi nehovor,ze s klbmi to citis hned:))
To ovela skor zacnes vidiet na zuboch ako na klboch:)
Zrejme s klbmi si mal nieco prechodne.
lenze vies ja si to kupim vysolim nevim typujem 200 EUR rocne a mozno o tri styri roky zistim ze to vobec nepomohlo :) to neni jak s klbmi ze to citim hned :)