Vysoky tlak a nič nezabera:(

martinmlm

Si nevieš predstaviť koľko takých ľudí poznám, čo sa na tom kolotoči vezú a nedajú si poradiť. Si prečítaj vedľajšie účinky na takom papieriku priloženom ku liekom.:)

martinmlm

Si nevieš predstaviť koľko takých ľudí poznám, čo sa na tom kolotoči vezú a nedajú si poradiť. Si prečítaj vedľajšie účinky na takom papieriku priloženom ku liekom.:)

ivana45

martinmlm, vdaka. Teraz uz konecne viem: tak teda minister zbohatne, ked si niekto "liecbou vysokeho tlaku znici oblicky !!" .. jaaaj, tak je to teda ...

martinmlm

Zmeň stravu špeciálne na obličky. Vynechaj čo im škodí a jedz čo im prospieva. Nájdeš v knihách: Krížovka života od Jozefa Jonáša, Jedlo ako jed, jedlo ako liek od Výber Readers digest, Babkine bylinky... S liekmi opatrne. Vezmeš na tlak a zničíš si obličky, dostaneš na obličky a zničíš si pečeň, vyskočí ti cholesterol a máš kolotoč a peniažky vyberá minister zdravotníctva.:)

mata22

ivana ja som to nemyslela tak že som zjedla tri lieky a nič.Ale to že som uživala 3 rozne druhy liekov a nič nezabera!

holter som nemala to je pravda

ivana45

Kup si tlakomer (na rameno !, ziadne predlaktie, zapastie, psty a pod), meraj sio doma tlak po 5-10 min. sedeni, bez rozculovania, zapisuj, aj tep. Toto zober k doktorovi, ktory ti nastavuje liecbu. Neostava ti nic ine, len spolu s doktorom hladat. Trpezlivost na oboch stranach. Liek(y) treba uzivat aspon mesiac, kym ich vyhlasis za neucinne. Liekov su stovky, kombinuju sa, v sucasnosti casto uz od zaciatku liecby. Prepac, ale po 3 liekoch vyhlasit, ze nic nezabera, je totalna hovadina. Drzim ti palce.