Preco ked sa ropravam s chlapcom ktory sa mi paci, a s inými som v pohode?

Príspevok v téme: Preco ked sa ropravam s chlapcom ktory sa mi paci, a s inými som v pohode?
alickaa123

S kamosmi /chalanmi/ mam uplne v pohode vztahy.smejeme sa a citim sa pri nich dobre.tak volne,vsetko si hovorime..... .Nedávno som sa zalubila a zistila som ze s tym dotycnym si nemam co povedat...zrazu uz niesom taka ako byvam, vtipna,zabavna,a ked nieco poviem iba to domotam.a tak radsej nic nehovorim.nechcem aby koli tomuto stroskotal nas vztah...lebo on je najuzasnejsi chalan ktoreho som stretla....a ja nechem aby si myslel ze viem iba eehmmm...Pomozete mi ako to prekonat? Nejake tipy?

similar

Aj ja to poznam... tiez som sa spravala rovnako ako pises... Mala som pocit, ze len on je uzasny a ja som taka trapka... ze cokolvek poviem, bude hlupe a trapne a ze sa v jeho ociach znizim.. Pravda je, ze som sa ponizovala sama pred sebou a kto by chcel chodit s niekym takym... Tak to aj dopadlo.. Rozisiel sa so mnou po dvoch mesiacoch... Co bolo pre mna sice velkym sklamanim, no na druhej strane aj ulavou...

Zazila som vsak aj opak, vztah, kde to islo uplne prirodzene, proste od zaciatku som sa citila pri tom cloveku isto a dobre... Bola som pri nom ukecana, vtipna... Myslim, ze tak to ma byt, proste sa musis s nim citit dobre, uvolnene... Mat pocit, ze ty si ta uzasna, milovana, obdivovana... a neprestat si vazit samu seba...

purblanka

nič si s toho nerob,je to prirodzené,ked sa ti páči.Aj ja som bola,taká,triasli sa mi pri ňom ruky,červenala som sa,nevedela som velmi hovoriť-a povahu mám veselú,vtipnú.

Tina11

Najlepsie bude, ked spolu niekam pojdete, najst si nejaku zabavu, uvolnis sa a tiez sa najde tema o ktorej budes moct hovorit.

alicka123

:-Dpresne tot som si hovorila...klud sak on je normalny chalan...ziadny boh...nic extra...tak co mas nervy...:-D strasne blbe..aj som si myslela ze sa to strati...2 mesiace a nic...prosim nemate nejake tipy? mozno si velmi pripustam kazde slovo co poviem lebo sa bojim co si o mne bude mysliet....ale ako to prekonat?

zuzic

no to je normalne preto ze si zamilovana:) ale je to blbe:P jednoducho sa to neda spravat sa normalne ked to vidis tie oci a tak...mno ale ako to prekonat to neviem...mozno skusit si hovorit ze je to uplne normalny chalan a skusit si to vsugerovat..mno asi tazko...tak potom neviem:) aspon drzim palce:)

alickaa123

Lenze ked zacnem a pozrem sa mu do oci tak hned zabudnem co som chcela povedat:-D a radsej nechcem vediet ako to vyzera....