Ahojte. Som muz, mam 18 rokov a mam problem so zapachom v intimnych castiach. Hlavne ked vytecie taka tekutina a potom sa siri zapach podobny rybaciemu zapachu. neviete co to moze byt? Alebo ako sa to da odstranit. dakujem
Cudny zapach
monica,ten krem je dobry aj pre zeny?
ako povedala denisa mas asi nejake kvasinkove ochorenie byva to aj u dievcat na to mame nejake masticky pripadne lieky.spytaj sa partnerky ci nema aj ona nwejaky problem napriklad s vytokom..alebo chod do lekarne a kup si vaginalny krem CANDIBENE sa to vola je to aj bez predpisua nenaieraj sa dva krat denne.stoji to asi iba okolo 60 korun a je to antibakterialne na kvasinkove ochiorenia
umyt s tvrdym y
Ok dakujem. pa
Tak potom ti neviem poradit ale nerob si z toho velku hlavu aj mi baby tam dole mame taketo problemy ale predovsetkym navstiv lekara nech ti nieco nato da nejaku masticku alebo take specialne mydlo vela stastia pa pa :)
noo moj zlaty,,,skus si ho poriadne umit
Ahoj mal som to aj pred prvym stykom
Ahoj mal si uz pohlavny styk? lebo ak ano mozes tie bakterie ktore maju rybaci zapach dostat od dievcata pretoze to je vacsinou kvasinkova bakteria ktoru maju dievcata a chalani to neviem skus sa spytat nejakeho lekara:)