Menštrácia

zuzic

jajka paveze bolesti nemam a ani moc neposedavam po vonku teraz byvam viac doma...len teploty mam obcas ale to celkovo tieto tepla neznasam moc dobre aj tlak citim ze mam taky cudny ked je moc velke teplo...mylsis ze to moze suvisiet?

m@ndy

Badiana, môže to znamenať hocičo, mohla si nachladnúť, ak posedávaš na niečom studenom, určite máš vo vnútri nejaký zápal, mala by si ihneď zájsť ku gynekológovi, samozrejme, aj si tam už nebola. Veľa šťastia, nech sa ti nič zlé nestane.

jajkafr

Zuzka
no keď si doteraz mala pravidelný cyklus táto zmena môže znamenať hocičo... brucho ťa nebolí? je leto krátke sukne, kraťasy, posedávanie kade tade prídeš k zápalu ani nevieš kedy... ak máš bolesti brucha, ale sa cítiš nie v pohode bolo by dobre zájsť k lekárke...

zuzic

tri tyzdne mi meskala menstruacia, dva dni osm mala hustejsi tmavy vytok potom nic. teraz som dostala menstruaciu ale len na dva dni a zas nic...doteraz som mavala vzdy pravidelny cyklus, trvala mi asi 5 dni. som panna, mam 16 moze to nieco znamenat?

Badiana

Ja zbehnem k tej gynekologičke asi hneď keď mi skončí menzes, lebo nemám dobrý pocit s toho a aj prsia má dosť často bolia.Ďakujem za radu. Len som chcela vedieť či je to normálne. Neviem čo to mohlo vyvolať:-(

Micuss

Pravdepodobne bola ta zmena niecim vyvolana, ja by som asi pockala aka bude nasledujuca menzes, ak bude opät ako predtym tak ok, ak bude zase silna a bolestiva, isla by som gynekologovi... moze to byt napr.cysta ci endometrioza.