priberanie

Príspevok v téme: priberanie
evelyn1986

zdravim vsetkych, chcem sa spytat, ci mate navod ako normalne pribrat? zacala som jest zdravsie,nezijem stresujuco. od poslednej operacie zaludka asi pred 9 rokmi som schudla 10kg a odvtedy neviem pribrat. aj prsia sa mi zmensili a vyzeram menej vyrazne. viete mi poradit? uz som aj nejake tabletky vyskusala

dakujem

hydro

Predám Bio kultúru na domácu výrobu hydro proteínu.

Zmesná Bio kultúra (špeciálna zmes kultúr baktérií) produkuje enzýmy ktoré konvertujú mliečne proteíny na peptidy a voľné aminokyseliny. Di- a tri-peptidy sú pre telo najlepšie a najrýchlejšie vstrebateľné .
Za deň si takto vyrobíme dva litre tak kvalitnej zmesi di- a tri-peptidov a voľných aminokyselín v tak kvalitnej podobe a s najvyššou možnosťou využitia pre telo, akú na trhu komerčných výživových doplnkov nie je možné kúpiť.
Vhodné najmä pre extrémne štíhlych a ťažko priberajúcich cvičencov a pre začínajúcich cvičencov, ktorí chcú rýchlo zvýšiť svoju hmotnosť.
Prírastok na hmotnosti 1kg za týždeň (merané na skupine rekreačných a kondičných cvičencov – po 15 týždňoch prírastok na hmotnosti min. 15kg). Najrýchlejší a najúčinnejší výživový doplnok v oblasti účinného budovania svalovej hmoty. Výsledky až o 420 % lepšie ako dostupné komerčné aminokyseliny a proteínové doplnky
Denné náklady na výrobu sú 1,- € ak rátame cenu mlieka z mliečneho automatu. Keďže Bio kultúra je „živý organizmus“, teda nám rastie a množí sa sama, nie je potrebné ju viac kupovať. Pri správnej starostlivosti nám vydrží neobmedzene dlho.
Ak ste doteraz mali problémy s trávením mlieka, mliečnych výrobkov, gainerov, proteínov, s týmto produktom ich mať nebudete.
Balenie obsahuje :
a) 1 dávku Bio kultúry + štartovacie enzýmy (balené v plastovom obale)
b) návod na prípravu samotného nápoja

hydroprotein@gmail.com
037 6338121

sasia

ja by som tiez chcela normalne pribrat bez nejakych umelych tabletok.. jem vela ale aj tak sa to neda.mozno to bude tym ze som velmi hyperaktivna..jednoducho neusedim na jednom mieste ale vzdy musim daco robit.neviem si predstavit pekny slnecny den a byt doma na posteli alebo pred telkou...dokonca aj ked prsi vzdy sa hybem.... daco pratam....

ale chcem vyskusat cierny zazrak,drozdie a nejake cviky na svaly