cafte... len sa cem spytat ci musim ist ku gynekologovi na njaku prehliadku... este som nikdy u neho nebola...mam 14... treba ist povinne na njaku prehliadku?... a este sa cem spytat ci lekar zisti ze som uz mala sex?... niekde som citala ze panenska blana sa moze rozthnut aj pri sporte... dikyyy radteee
zisti to??????
adusa, ja som bola na gynekologii v 22. takze pokial nemas problemy nemusis ist nikam. moja babka nebola u gynekologicky cely svoj zivot a je v pohode:))))
myslim ze sa to neda zistit ci si mala sex. ale to im je podla mna uuuplne jedno;)
neviem dovod,preco by to tvoj lekar nemal vediet...mama tam nebude a ak mas nejake problemy s posvou,tak to lekarovi len ulahcis...porozmyslaj
no ved prave:) ..ale ked uz sex tak skoro tak aspon nejake vedomosti o tom a antikoncepcii lebo potom tu citame take ako - robil mi to rukou mozem byt tehotna?:)
mas pravdu, vacsinou to tak je, ale kazdy si tym musi preskakat sam tak ci tak, ked som mala 14 tak mi mohol hovorit kto chce co chce ale aj tak som si spravila po svojom, ...(niezeby som to niekedy nerobila aj teraz)
to hej dnes su vyspelejsie ale len fyzicky:)
koxo...co sa starate do toho kedy ma prvy sex? kazdy ma vtedy ked to chce a citi sa na to, ja som mala v 15 a som rada ze to tak bolo, isla som ku gynekologicke a dala si predpisat antikoncepciu, bolo to super....vobec ma nikto za nic neodsudzoval.... kamaratka mala 14 ked isla prvy krat k lekarke a tiez uz nebola panna a gynekologicka bola na nu taktiez velmi mila a vazila si ze prisla si dat predpisat antikoncepciu napriek tomu ze bola este pod zakonom....dnes je doba trochu ina.....14 su niekedy uplne vyspele...niektore dokonca vyzeraju starsie ako ja (ja mam 20) :)
No a čo chceš,aby mal opletačky?Ty si ešte pod zákonom.A prečo sa tak ponáhlaš,nič ti veru neujde.Na to máš ešte dost času.
Nojasne,ze gynekolog zisti,ci si panna alebo nie.A myslim si,ze s tym sexom by si si mohla dat chvilu nadcas,ved mas len 14.
hej a cokeby mam sex s kamaratom ktory ma 15 a ja este len 14?a je moj spoluziak