Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Preco su pri ceste vsade smeti?

xdfbdf

aka otazka, proste toto je slovensko, kto tu zije a vidi tak to ako odpoved staci...co nato dodat, ale netreba sa nato pozerat zase az tak negativne, no ale zase mohli sme sa aj na horsom mieste narodit a vyrastat.

mary-anne

presne, nad týmto sa aj ja zamýšľam, keď prechádzam sk.. je to hrozné! mne je to nejako proti srsti vyhodiť niečo na zem.. radšej schovám do kabelky a potom vyhodím.. a keď vidím domy , dvory a ich okolia istých tmavších obyvateľov sk, je mi skoro až do plaču! to je reprezentácia teda! (ale hlavne, že majú na každom "dome" aspoň dva digi satelity:D)

zuzula12

Zila som rok v severnej Karoline v USA. Vsade popri ceste boli tabule, ktore upozornovali na pokutu $ 1000 ( a to bolo v 1997!!!) za vyhodeny co i len papierik od zuvacky. neskutocne cista kraina, policajti si naozaj robili svoju robotu - a ludia boli uz nauceni.

A u nas? Minule som isla za mestskou hliadkou, kludne jeden odhodil spak na zem a dryhu za nim papier z nejakeho keksika ... Za normalnych okolnosti ludi na taketo nieco upozornujem, no vtedy som si na tych o 20 cm vyssich chlapov netrufla - skoda ...

Ak nepojdu prikladom rodicia, ucitelia, policajti a vstci ti, co nas vedu, deti sa nemaju odkial naucit udrziavat poriadok. ved len jarne upratovanie v nasom meste skoncilo tak, ze kontajnery boli preplnene a odpadky sa povalovali 20 m okolo - nebolo ich kde dat ... a stacil jeden vetrik a bordel bol na celom sidlisku ...

Toto sa musi zacat riesit niekde zhora ... my mozeme len na to upozornit ...

[zruseny12]

a okolo ciest?podla mna nemusia to byt len slovaci,lebo je to aj odpad ako napr.pet flase a to je skor od ludi ktory cestuju autom atd.ale je pravda,ze je aj odpad,ktory vydno,ze to ho musel len niekto vyviezt z dvora atd.

[zruseny12]

...tazka otazka SMETIAK...
moja skusenost ked som byvala v rod.dome poznala som ludi,ktory si dom,dvor vypratali a za plot to vyhadzali...hlavne,ze maju doma poriadok...
taku istu skusenost mam aj v panelaku,byt si vyprataju atd.a vsetko zosypu na chodbu-na schody
ALE PRAVE TY LUDIA SA NAJVIAC POVAZUJU ZA CISTOTNYCH A PORIADKU MILOVNYCH...DOMA SI TO VYLESTIA ATD.A VONKU ZA PLOTOM,DVERAMI BY SA POMALY V......
podla mna je to v povahe cloveka vsetko...