Vie niekto vysvetlit, preco su u nas vsade popri cestach rozhadzane smeti? Staci prejst za hranice Polska, Ceska, alebo Rakuska a vsade je pekne cisto.
Preco su pri ceste vsade smeti?
aka otazka, proste toto je slovensko, kto tu zije a vidi tak to ako odpoved staci...co nato dodat, ale netreba sa nato pozerat zase az tak negativne, no ale zase mohli sme sa aj na horsom mieste narodit a vyrastat.
presne, nad týmto sa aj ja zamýšľam, keď prechádzam sk.. je to hrozné! mne je to nejako proti srsti vyhodiť niečo na zem.. radšej schovám do kabelky a potom vyhodím.. a keď vidím domy , dvory a ich okolia istých tmavších obyvateľov sk, je mi skoro až do plaču! to je reprezentácia teda! (ale hlavne, že majú na každom "dome" aspoň dva digi satelity:D)
Jaja,
jake uhlie?
hned som si myslela ze si to ty, uhlie
Slobodna,
na to si prisla uplne sama. alebo ti to niekto poradil?
Lebo ich tam ľudia jednoducho vyhadzujú.
Zila som rok v severnej Karoline v USA. Vsade popri ceste boli tabule, ktore upozornovali na pokutu $ 1000 ( a to bolo v 1997!!!) za vyhodeny co i len papierik od zuvacky. neskutocne cista kraina, policajti si naozaj robili svoju robotu - a ludia boli uz nauceni.
A u nas? Minule som isla za mestskou hliadkou, kludne jeden odhodil spak na zem a dryhu za nim papier z nejakeho keksika ... Za normalnych okolnosti ludi na taketo nieco upozornujem, no vtedy som si na tych o 20 cm vyssich chlapov netrufla - skoda ...
Ak nepojdu prikladom rodicia, ucitelia, policajti a vstci ti, co nas vedu, deti sa nemaju odkial naucit udrziavat poriadok. ved len jarne upratovanie v nasom meste skoncilo tak, ze kontajnery boli preplnene a odpadky sa povalovali 20 m okolo - nebolo ich kde dat ... a stacil jeden vetrik a bordel bol na celom sidlisku ...
Toto sa musi zacat riesit niekde zhora ... my mozeme len na to upozornit ...
a okolo ciest?podla mna nemusia to byt len slovaci,lebo je to aj odpad ako napr.pet flase a to je skor od ludi ktory cestuju autom atd.ale je pravda,ze je aj odpad,ktory vydno,ze to ho musel len niekto vyviezt z dvora atd.
...tazka otazka SMETIAK...
moja skusenost ked som byvala v rod.dome poznala som ludi,ktory si dom,dvor vypratali a za plot to vyhadzali...hlavne,ze maju doma poriadok...
taku istu skusenost mam aj v panelaku,byt si vyprataju atd.a vsetko zosypu na chodbu-na schody
ALE PRAVE TY LUDIA SA NAJVIAC POVAZUJU ZA CISTOTNYCH A PORIADKU MILOVNYCH...DOMA SI TO VYLESTIA ATD.A VONKU ZA PLOTOM,DVERAMI BY SA POMALY V......
podla mna je to v povahe cloveka vsetko...