Poznáte nejký dobry sposob ako sa zbaviť bolesti zuba, okrem zubara a tabletiek? Hoci čo,,, Dakujem za kazdu odpoved
Bolesť zuba :(
Vraj na bolest zubov pomaha aj cmulat klincek (tu koreninu). Nemam to odskusane, ale jedna znama to odporucala.
usiko, ale slivovicu som jaaa radil len ako docasne riesenie, nie kloktat pol roka, to by som ju rovno mohol poslat na prednu horu :))
ale ten kalistek by som si za svoju dobru radu zasluzilll :(((
bez zubara? kloktat slivovicou, potom cakat par mesiacov, kym sa ti nevytvori hnisavy vacok pod zubom, a vtedy budes musiet k zubarovi, lebo hnis od zuba ti moze sposobovat ochorenia na inych organoch. Vtedy ti uz samozrejme ani injekcia nepomoze, lebo na hnisavy zuba nezaberie.
Druha moznost po slivoivici- tiez cakat par mesiacov, pokial ti zub nezhnije, vtedy tiez budes musiet ist k zubarovi a budes velmi rada, ak sa mu ho podari vytiahnut vcelku, a nie po castiach vysekat.....zaujimava predstava....vcelku by som si pozrela aky zaver to bude mat z tychto dvoch....
lexus- no to by bola skoda vypluvat :P
a niekedy tak aj operovali,ze ozrali dotycneho :))
To by snad potom sama zvladla aj doma si ho vytrhnut kliestami :)
...Mercedes, ked nebude polykat, moze spotrebovat aj cely demizon :)
ocuj ED, a ty mas pravu nefalsovanu slivovicu? za radu by si mi mohla dat aj troska lognut :)))
som len zvedavy,ze po ktorej flaske sa odhodlas s tym zubom k zubarovi :))
Ja by som išla k zubarovi,lenže co som bola posledny x tak som si toho prezila cely den... Mal mi ho vytihnut,ale nechal ho tak a rovil mi iny zub a teraz nemam pokoj s nim:(
skusim tu slivovicu,,, dík
...slivovica..kloktat...ci uz spolykas, necham na tebe.. :)
nezbavis sa:( bez lekara nie:( a tabletky pomahaju aj tak len chvilkovo...
neodkladaj to bude len horsie:(
denz ma skoro vystrelo:DD
img.dailymail.co.uk
co ty na to??? :)