DOBRY DEN JE TO TRAPNE ALE MAM ZNAMIENKO NA VAGINE A HANBIM SA ZANHO ANI PRED PRIATELOM SA NEVYZLECIEM MAM HO UZ ZVNUTRA PYSKOM PRI DIERKE ( VCHODE DO POSVY) A BOJIM SA ZE AJ KED SA HOLIM MOZEM SI UBLIZIT NA KOHO SA MAM OBRATIT? CHCÉLA BY SOM SI HO DAT VYBRAT ALE HANBIM SA
Znamieno na...
jancecka- ako myslis:)))
denzl, tak som až tú správu neštudovala ako ty :D možno to len zle napísala, ale keď jej to vadí, nech si dá ostrániť to znamienko :D nemyslím že chce, aby sa tu rozoberalo, ako zarastá a kde, to je nepodstatné, nemyslíš? pýtala sa na iné :D
jancecka- hadam mi nechces aj ty tvrdit,ze z vnutra to zarasta niekde pri vchode:)
inak mne to nepríde vôbec nechutné, a ani nič, za čo by sa malo hanbiť, no je nebezpečné poraniť si hociaké znamienko, čiže ja by som si ho dala vybrať
Fakt si tam holis???:)
Zaujimave:)
ja som bola pri odstraňovaní znamienok najskôr za obvodnou, lebo som potrebovala výmenný lístok kožnej, a tá ma poslala na chirurgiu. Neviem ako by sa to celé obišlo a šlo rovno za jedným lekárom, myslím že to všade budú chcieť vidieť. Ja som však mala znamienka na nohe, čiže neviem aké budú kroky v tvojom prípade.