Chcem sa opytat zien ci sa vam to stalo ze ste sa milovali s partnermi zo zadu a po sa stalo nieco take ako vetry no viem ze to vetry byt nemohli kedze vzdy pred idem na wc.
Zeny uz sa vam to stalo?
Je tu uplne normalne,kedze pri takomto sexe,ako aj pri beznom spredu:-)sa do posvy dostava vzduch a pri zmene polohy,alebo pri obycajnom pohybe to jednoducho z teba vyjde aj s nelichotivym zvukom,je to normalne :-)
samozreje ze ano aj 100 razy sa to stalo, je to bezna vec
Je to úplne normálne :) Tým, ako do teba priateľ zasúva penis, tak pritom do teba ´zasúva´ aj vzduch, ktorý potom pôjde von.
je to normalne
hh... to sa stalo aj mne :D teda stááva sa mi to...:D že unikáá ten vzduch :D je mi to také aj trápne ale čo narobíím :D ale jemu to ževraj nevadí :D
heh no mne sa to teraz stalo prvy krat ale aj tak :) heh musim ho tiez asi vyhresit :)
to je vzduch, jasneee, to je v pohode :), ja sa na tom bavim a vzdy som ho "pohresila", ze kolko vzduchu a potom poprdam :o))))))
moj sa nevie nabazit inych veci :)
moj priatel sa nad tym vzdy zasmeje :D
ano Micuss presne to mam na mysli ja tuto polohu zboznujem uz som to priatelovi vysvetlila aby si nemyslel ze som ja nejaka nechutna... :)
ale nebranim sa aj novym poloham