Dobry den, objednala som si tieto okuliare cez internet za 35 euro(vydrazene), prave mi prisli s puzdrom aj s ostatnym prislusenstvom, no ked ich porovnam s mojimi RayBan-ami, ktore som si kupila v orig. predajni, nezdaju sa mi ako orig. Puzdro aj nadpisy, su ako napodobnenina, inak maju aj pecat, aj handricka je trosku ina... Neviete ako by som mohla zistit ci sa jedna o autenticky vyrobok Ray Ban? Myslite ze pochodim v obycajnej optike, maju tam nejake merace?? Dakujem krasne za reakcie.
Okuliare Ray Ban - prave, ci fake?
ahojte ... tie veci na tej stránke nie sú originálne... ak si chcete kúpiť napr.. kabelku LV alebo hodinky gucci ... alebo niečo.. tak viete podľa toho či to je origináol alebo napodoneniny.. že na danej internetovej stránke sa predáva len jeden druh značky... a už v samotnej stránke máte názov tej značky....
Ako potom mozu predavat okuliare pod znackou ray ban ked su nie prave :/ to je riadny o....clovek uz ani nevie comu moze verit....
Suphotam12-ja mam (dufam) prave Ray Bany, kupovala som ich v kamennom obchode-optike a stali cez 200eur, maju UV filter okolo 400, co napodobeniny podla mna nemaju... No niektorym ide o znacku a niektorym ide o kvalitu a uchranit si svoje zdravie...
Keby som nemala peniaze na prave, tak si radsej kupim neznackove okuliare s deklarovanym UV filtrom, lebo zrak mame len jeden! a cinske napodobeniny podla mna ani ziaden UV filter nemaju, aj ked to tam mozu mat napisane..
A kolko stoja prave ray bany? Moj priatel si napr kupil okolo 600-700 kč z aukra..takze to asi tiez nei su original,ze..
tazko to zistis iba z obrazku. osobne si myslim ze hentie niesu, zda sa mi ten napis divny, moc daleko od kraja. ale neviem.
inak sasskia ma pravdu za 35 eur nie je mozne aby si kupila prave ray bany. je to proste strasne strasne pod cenu, je jedno ci su z ameriky alebo anglicka 35 eur je malo.
a tieto by mohli byť original??
www.motionstyle.sk
Za taku cenu si hadam neveril/a, ze ti pridu originaly. Nikto ti predsa kvalitny a znackovy tovar nepreda pod cenu, nikde vo svete.....
Ako si dopadla?
Lienocka, dakujem aj tieto to maju, zevraj znamka originality vypalena laserom, je to vidiet len cez svetlo a aj tak si myslim ze nie su original, este som si to nedala overit ..
no moje prave ray ban maju na skle okrem klasickeho bieleho napisu Ray ban aj taky skryty monogram nieco ako pismeno R a B dokopy a takmer to neni vidiet. Nachadza sa to niekde v skle ked si dokladne prezries okuliare