Okuliare Ray Ban - prave, ci fake?

Príspevok v téme: Okuliare Ray Ban - prave, ci fake?
ele

Dobry den, objednala som si tieto okuliare cez internet za 35 euro(vydrazene), prave mi prisli s puzdrom aj s ostatnym prislusenstvom, no ked ich porovnam s mojimi RayBan-ami, ktore som si kupila v orig. predajni, nezdaju sa mi ako orig. Puzdro aj nadpisy, su ako napodobnenina, inak maju aj pecat, aj handricka je trosku ina... Neviete ako by som mohla zistit ci sa jedna o autenticky vyrobok Ray Ban? Myslite ze pochodim v obycajnej optike, maju tam nejake merace?? Dakujem krasne za reakcie.

Martin0593

Já teda mám dobré zkušenosti s tou zmiňovanou ... www.rayban-bryle.cz Mám již od nich modely s polarizačními a nepolarizačními skly a maximální spokojenost. :)

Valibuk8

Na okuliaroch sa podľa mna neoplatí šetriť, ale keď vám ide len o logo, tak si kúpte nejaký čínsky fake za 10€. Ja by som ale šiel radšej do pravých Ray-Banov, z overených obchodov. Navyše už aj na Slovensku máte stránky stránky ako zlavovekody.com tak radšej skúste ušetriť tak.

fdf hj

ta stranka je fake. kamoska odtial objednavala 3 kusy. a prisli jej priserne okuliare. uplne inej farby ako na obrazku a niektore boli poskrabane.

slash^hsals

Čaute, iba jedna vec...pozrite sa na túto stránku, nie sú tam náhodou podozrivé ceny?? A na všetkých taká istá zľava... www.shopsale-rayban.com ďakujem za odpovede :-)

VILI

Ahojte včera som si kúpila 2 okuliare ray ban aviator jedny pre moju dcéru a jedny pre mňa .Tie dcérine stáli 150,80 eura a tie moje 125,99 eura kúpila som ich v pandorfe v Rakúsku v optike.Mám z nich veľkú radosť moja dcéra ich mala už aj v škole.

NEnormalna

Fejk-nefejk, výrobná cena sa nedá porovnať s predajnou, záleží, koľko sa na tom chce ľudí nabaliť ;)

Taťulda

tojo valite tady hovna :D ja sem koupil pravy RB v tunisu, za par korun, typek vzal zapalovač a začal tam předemnou palit sklička, bryle mam a mužu se s nima podivat do čehokoliv, sou super, a nemuseli stat tady peněz tolik co pišete.. za druhe, viděl sem, že tady někdo psal, jak mužou byt pravy na netu, jen když se tam prodavaji jen ty bryle, a je to v názvu stranky, tady sem našel něco :D
www.rayban-bryle.cz

za 1599,-Kč
kde je těch vašich 200e? ( 4800,-Kč )

nebo jsou ty bryle na te strance taky fake?.. jako upřímně bych se ani nedivil, kdyby byly a nevydržely by ani půlku toho co moje \"Tunisácký\" ))) papa děťátka moje*

miachalka123

Moja kamoška má tiež fake rayban okuliare a má tam to RB v skle.. a pritom su to fake.. nie je to vôbec poznať. Absolútne

camm

ja mam tiez Ray Bany a mam na sklicku biely napis Ray Ban na druham uplne na kraji su vyrite pismena RB na jednom usku je napis made in italy a na druhehom je napis 5006A UV400 stali 120€ z internetovej stranky .... mozu to byt originaly ?

sign

inak ja som zasa pocula ze aj tie fake RB ze oni nie su zle ze maju UV, cize nejsu to uplne zle okuliare akurat ze nie su prave a nemaju este vselijake tie ine super veci ktore prave RB maju :D len maju mozno taku zakladnu ochranu ako nejake obyc okuliare z optiky, ktore stoja mozno 12-15 eur.a vela fake je zase na nerozonanie od pravych.
podla mna realne pod 100 eur ich nekupis.