kto mi opise ako prebieha osetrenie zubnych kanalikov a aka je bolest?? vdaka za rady
Zubné kanaliky
Taj dobre teda slecna/teta Liliana budem verit tvojej skusenosti. Dufam ze to fakt tak bude :)
prosim vas, kolko trva kym sa prereze zub mudrosti?? este ho vobec nie je vidno, len mi zubarka povedala ze mi rastie. je to v lavo dole. a povedala ze bude musiet von, lebo nema miesto. lenze ja pracujem v zahranici, teraz som bola par dni doma, ale zas sa vraciam a pridem mozno tak koncom roka, myslite ze dovtedy ma to zastihne??? nemozem si to dovolit, lebo v zahr.kde som stoji zubar majland, atd.
Keď ti pichne injekciu, určite ťa to bolieť nebude, nebudeš nič cítiť. Mne čistila zubárka na jednom zube kanáliky aj bez injekcie a aj tak ma to nebolelo. Počítaj s tým, že to trvá 1 - 2 hodiny. Ináč aj mňa to o pár týždňov čaká znovu, lebo mi odumrel ďalší zub.
Zase tak do slova som to nemyslel Liliana :) :) mala tam byt ciarka len som na nu nejak zabudol :) Urcite to neboli, prisahas?? Narovinu ti poviem mam totalny strach zo zubarov :(
kotul: Ty si ideš SÁM čistiť zubný kanálik :)) Nie, nebolí to, veď ti dá zubárka injekciu.
kolko bude bolieť zub po čiStení kanalikov,IDEM SA ZBLAZNIť
Prebieha to asi tak, ze zubarka vezme do ruky taku tenucku ihlicku, ktorou ten kanalik pohybom hore dolu cisti. Nieco ako ked sa cisti komin. :) Mne to moc prijemne nebolo, zvlast jeden kanalik ma dost potrapil, ale vydrzat sa to da. Zalezi asi aj od toho, ci ten zub akutne boli. Lebo mna vtedy hej, tak o to viac to bolelo.
ahoj,mna to vobec nebolelo.ale zubarka mi potom povedala,ze som tam mala mrtvy nerv.takze neviem,ale podla mna to neboli,ani ked je nerv "zivy".
sestra na tom bola, neviem ako to prebieha, ale vraj ju to nebolelo, len to bolo veľmi nepríjemné. Spýtam sa jej :D zajtra dám vedieť ak nikto neodpíše :D