Mam otazku: kamarát potrebuje do práce test na alkohol a kokain z moču. Neviete mi poradit, kde na vychode SR sa teketo testy robia? Konkretnu adresu? Prosim odpoved mi nechajte tu alebo mi poslite mail. Vdaka!
testy na drogy
Ake nasledky? do napoja sa mohlo dat hocico,aj take co sa da dokazat,aj take co nie..
Rada by som sa opýtala,mám podozrenie, že na akcií v bare mi niekto niečo dal do alko nápoja...ubehli už tri dni, trápi ma to lebo to má následky a chcem vedieť, že či aj po takej dobe je možné urobiť nejaké testy či je to pravda, alebo nie a či sa obrátiť na obvod.lekára alebo niekam inam a či vôbec to má zmysel...dakujem...
5-6 tyzdnov....dufam, ze vies, ze trava je brana k tvrdym drogam
chcel bi som vediet po akom case mi zistia thc v krvi po dlhodobom uziti
ako dlho zostava pervitin (piko) v moči??
teda dokedy sa da zistit z mocu ci nieco niekto uzil???
a da sa to zistit z mocu aj na preventivnej prehliadke, nemyslim co sa tyka drog, ale normalna napriklad po dosiahnutiu dalsieho roku, u svojej vseobecnej lekarky?? prosim odpiste mi...dakujem
nazdar ja sa cem opytat ja idem iba na prewentivnu prehliadku...mam tam odovzdat aj moc...ak si rodicia ani nikto neziadali testy mozu mi aj tak zistit thc v moci ??
nieje to nejaka hlupost??? ked xcu po nom tie testy tak by mu mali aspon minimalne povedat ze kde to robia ak mu to uz oni nevybavia...
Prosím ak niekto viete potrebujem pomocť..Po akej dlhej dobe sa nájde marihuana v tele ak človek nefajčí celý rok a potom za jeden mesiac 4 krát..Po akom dlhom čase od posledného fajčenia je možné nájsť THC v tele?vopred ďakujem za odpoveď
chcem sa spytat neviete ako dlho trva kym sa vyluci metamfetamin z moci? kedy to uz nemozu zistit?