PMS - hlad, plač, vyrážky

Príspevok v téme: PMS - hlad, plač, vyrážky
anjelik9

prestala som brať hak a teraz každý mesiac asi dva týždne pred menštruáciou až po kým mi nezačne som neustále hladná božsky urevaná (a to kvôli všetkému a v kuse) a vyhadzuje sa mi tvár (len pred menzesom) nie je dačo prírodné čo by pomáhalo a dalo sa to aj zohnať? lebo antiku brať už nechcem

gabrielle

no ked si stale hladna, v tom pripade plati to iste - kupuj iba zdrave jedlo a nebudes potom tlacit do seba kadeco mozne, lebo nic ine doma nebudes mat :). No aj ja mam niekedy depresivne nalady a placem bez dovody,alebo kvoli debilinkam, ale to uz sme my zeny :).Nemyslim,ze by to bola nejaka porucha, mozno treba zmenit zaner knih a filmov, pozeraj a citaj len komedie :).aaaa vrelo odporucam zdrziavat sa obkolesena ludmi, ktorych mas rada, tam sa zabuda na depky...vybehni na nakupy, na kavu, do prirody s kamaratmi, sportuj :)

anjelik9

ja nemam chut na sladke ja som staaaale hladna =) a činnosť nooo ked mne sa ce revať ked čítam knižku ked kukam telku ked s niekym kecam tak co sa da ete robiť ked mne sa ce revať kvôli každej hluposti? spať furt nemôžem =)

gabrielle

PMS mam aj ja...ale to mame kazda, len niektora ma viac priznakov ako ta druha. Netreba sa na to sustredovat, ak si najdes nejaku cinnost, tak je to ok...a s tym jedlom, no skus nenakupovat tolko v potravinach, kup si len par sladkosti a nakup si take veci ako je jogurt a vela ovocia. U mna funguje.Ked mam chut na sladke a ziistim,ze doma nicnie je , tak si ocistim kalerab, pomaranc,kiwi a som plna.a ak nie, zjem este jogurt a uz som :))

jessulik

v lekárni sa dajú kúpiť nehormonálne antikoncepcie.sú aj krémy aj lieky ktoré použiješ vaginálne tesne pred pohlavným stykom.a je bez predpisu.ja som ich za čas používala.

Karina

Skus si pozriet temu "Po vysadeni HAK", dievcata tam spominali isty doplnok vyzivy, mam pocit, ze sa to volalo YAM. Malo by to zmiernovat tie efekty sprevadzajuce vysadenie, tlmit hormonalnu nerovnovahu a pod.