Tabletka po...potrebujem ju??

Príspevok v téme: Tabletka po...potrebujem ju??
FaktNeviem

Dobrý deň prajem. Pred 19hodinami som mala sex s priateľom. Mali sme prezervatív, no po tom ako sa urobil, sme ho dali dole a pokračovali. Myslíte si, že by som mala užiť tabletku po?? Naozaj neviem, čo mám teraz robiť...Prosím Vás, aký máte na to názor??
Vopred Vám za príspevok ďakujem...

macka26

a naco ste si prvykrat dali prezervativ ked druhy krat ste mali sex bez neho? nevidim vyznam pouzivania kondomu, ked ze dvoch sexov ho raz mate a raz nie

ANDREJ12345

MAM JEDEN PROBLEM NEVIEM AKO VI ALE KED SPIM Z PRIATELKOV A UROBIM SA ANY 10MINUT PRECO POTREBUJEM MOZNO TABLETKU DAKUJEM

kvietok23

keby mali vsetci tolko rozumu na to, aby sa skor pred tym, ako sa bezhlavo pustia do sexovania uistili, ze su chraneni, nemuseli by sa tu riesit taketo veci kazdy den...

niekto

ked sa iba umyje to nestaci ked ide na zachod spermie skapu to je jasne

a nie vsetci chlapi a nie vzdy treba prestavku ;-)

gabrielle

no nemyslim si,ze pravdu nemam. Po vystreiknuti semena ma muz nutkanie na mocenie a ked sa vymoci, vymoci spolu s mocou aj ostatne spermie.Aaa dalsia vec - ihned ako sa muz urobi este nie ej velmi schopny sexu :) treba pockat par minut...pol hodinku...a byt umyty, podla mna aj mydlom...iba vodou je to podla mna dost nehygienicke,ale to uz ako ktory muz uzna za vhodne a ako na tom stoji s hygienou

niekto

gabrielle nieje pravda lebo moc trubicu ktora je plna spermii si neumyje

krom toho mydlo netreba spermie zabija uz aj samotna voda

gabrielle

Ak sa partner umyl dole mydlom po prvom sexe, tak je to asi ok... ak sa do teba nasledne nespravil :))) a ak sa neumyl,tak tam este mohol mat ejakulat a tehotna byt mozes. Tabletka po ale nie je lentilka!!!Tu by som radsej nezjedla,lebo kamosky co uzili tuto tabletu mali rozhdeny cyklus este niekolko mesiacov!

kvietok23

a naco si mala kondom, ked ste po prvom sexe pokracovali dalej? to ti ho potom netrebalo ani na prvykrat....sanca je, ale ani s tabletkou PO sa netreba zahravat...

niekto

mas pravidelnu menstruaciu ?
mala si plodne dni ?
ak ano tak je mala sanca ze si tehotna ale sanca tu je inak je to skor nepravdepodobne

uvedom si ale ze otehotniet nieje take jednoduche ani ked sa o to snazis na druhu stranu ani nevies ako sa ti to moze podarit

tabletka po je svinstvo moze ti rozhasit cyklus na niekolko mesiacov ma tak 80% ucinnost ked sa zoberie dostatocne skoro