Možno pre niekoho blbá téma,ale zaujímalo by ma,čo si myslíte. Nechať sa prekvapiť,ked vám po pôrode oznámia či je to chlapec alebo dievča,alebo to chcete vedieť už počas tehot.? Ja čakám svoje druhé dieťatko,prvé je chlapček,a najprv som veľmi chcela zažiť to prekvapenie po pôrode,ale už mi opäť známi nasadili chrobáka do hlavy,že či to nechcem vedieť už teraz...Ajkeď najhlavnejšie pre mna je: aby dieťatko bolo zdravé,a je jedno aké pohlavie (pre niekoho klišé,ale ja to myslím vážne). Hm? :)
Chceli by ste vedieť pohlavie svojho ešte nenarodeného dietatka ?
Neviem ... Mam uz doma dievcatko aj chlapceka, teraz cakam tretie a rozmyslam o prekvapeni ... Citim sa sice na chlapceka, ale nejako pohlavie babatka neriesim ... Chcela by som sa nechat prekvapit, avsak mam lekara, u ktoreho som na ultrazvuku kazdu prehliadku a tak si myslim, ze sa to tam ukaze... Uz som mala 2x 3D ultrazvuk, kde naozaj vidno vsetky detaily - a ked si chcem odniest domov video, bude to asi aj s pipikom alebo cikulkou ... :-) Inac, znamej cele tehotenstvo tvrdili, ze caka dievcatko a mala chlapceka ... a mala toho isteho lekara ako ja teraz ... takze uvidime ...:-)
určite že ano
ja som ani ultrazvuk nepotrebovala a vedela som, ze cakam chlapca :) siesty zmysel, no a na 3D mi to potvrdili, chcela som vediet, aj zvedavost, aj som chcela vediet ci ladit veci do modrej, alebo ruzovej :)
ahojte
dakujem za nazory.....ja tiež váham...aj by som velmi chcela prekvapko,aj ma premáha zvedavosť ...
pri malom som citila ze bude chlapec,ale teraz nie,hm...no uvidíme :-)
inak známej z dediny na tri krát, zakaždým iný lekár,povedali, že na sto percent čaká dievčatko. Všetko kúpila ružové, izbičku spravili s kvietkami ružovú, aj kočík kúpili do ružova :D a narodil sa jej chlapček :D keĎže sú na tom finančne lepšie, nerobilo im problém všetko pomeniť. Ale aká sranda :D
jednoynacne ano....uz som sa pytala, ale je jasne ze v 11tt je to nemozne, xixi...ale opytam sa na 15tt, a potom zase az to nebude skoro iste......
ja neviem či so svojou zvedavosťou vydržím, ale zase som taká, že sa zabudnem spýtať :D inak mám pocit na chlapčeka :D
Ja by som si nedala pozrieť. Podľa mňa to aj tak vycítiš. Ja som za prekvapko :-)
ja som vlastne vedela, ze to bude chlapcek - a nechcela som aby mi lekar hovoril co to bude lebo dost vela krat som od znamych pocula ze nepovedali správne pohlavie - vybavu som mala v neurcitych farbach, pre istotu, no ten vnutorny pocit som mala istotu ze to bude chlapčisko :))