2 dni registrujem, že prijímam tekutiny ako zvyčajne a málo močím. Aké bylinky resp. sčo by pomohlo. Ďakujem
malé množstvo moču
počkaj ešte týždeň, dva, nemusí to nič znamenať. Nenachádzala si sa v chladnom prostredí...možno organizmus potrebuje viacej vody...nemáš ženské problémy???. Ja som mala pred 2 mesiacmi tiež problémy. V jeden deň som chodila močiť každých 30 minút, v druhý 3-krát do dňa. Veľké extrémy. Absolvovala som vyšetrenia, všetko je OK. Ak by si s tým mala problém aj naďalej, choď k lekárke, nech ti skontroluje moč (papieriky na kontrolu moču sú len na lekársky predpis)...Ja pijem denne 1,2 l vody a vylúčila som 1,5l moču (niekedy), inokedy chodím na WC málo. Je to u mnohých ľudí takto..
a ze kto tu podskakuje, ze:) najprv si precitaj a potom "podskakuj"
keksa- sorry,az teraz citam poriadne to co pisala nizsie,ze sa nepoti viac.
Som to cital na zaciatku,ze nevylucuje,ze sa poti viac.
Chybicka se vbloudila.
Ospravedlnujem sa.
denz - no ano, lenze ona pisala, ze malo vylucuje a pritom pije normalne, ono to moze byt len chvilkovy stav
keksa- tak som to aj myslel..
Ak je malo mocu je prirodzene tmavy z dosledku zleho odplavovania ,ale ak je ho aj viac a je tiez tmavsi.....je to nebezpecenstvo aj krvi a inych problemov.
denz ved sám si napísal, že ked clovek malo pije ma tmavy moc, tmavy moc nemusi znamenat, ze je v nom aj krv, len prost eje koncetrovany, odpadove latky su tam nakopene, su 3 moznosti pravdepodobné, ze proste telo spotrebovalo vodu na nieco ine, choroba, zvysena teplota o ktorej napr. nevie, alebo je to choroba obliciek, zle pracuju, alebo ide o hormonalny problem a telo vodu zadrziava, na jej mieste by som si dala nejake lahsie jedlo, dala tu vrbovku co som pisala a kupila si v lekrani pruzky na vysetrenie mocu ci sa tam nenachadzaju bielkoviny a krv to by nasvedcovalo, ze tam je nejaky problem
teda malo mocu ?
keksa- tmavu ano.....je to nasledok aj krvi v moci .,ale malo ?????
To mi nejak unika......
denz tehotna nebude, je pravda, ze tmavy moc znamena dehydrataciu, kedze je koncentrovany, ale niekedy moze poukazovat aj na zlu prácu obliciek
ale tmava farba mocu spojena s nizkym vylucovanim mocu.......stale mi to hovori o nedostatku vody.