Deo crystal mineral

Príspevok v téme: Deo crystal mineral
sharon 55

na jednej stránke som nasla tento výrobok proti poteniu.mozete mi napisat niekto,kto ho pouzíva a aké mate s nim skusenosti a či je skutočne taký super a neskodný ako sa o nom pise na stránke/deo crystal/dakujem
uz dlho hladam niečo učinné na leto čo naozaj učinkuje a zmiernuje potenie...

Moireal

Ammonium alum? To aj tento deodorant je akoze chemicky? To je hroza. Ak je to pravda, uz nicomu clovek nemoze verit, hrozny tento svet.

RNG

Alum je zlicenina hlinnika
en.wikipedia.org a pre to ju velmi neodporucam. Hlinnik sposobuje zamorenie tela, co vedie k rozn roblemov vcitane Alzheimerovej choroby, kde je uvadzany ako jeden z dovodov.Kolko sa v tele z tejto zluceniny hlinnika zabuduje neviem, je to mozne.
preto ako deodorant radsej pouzivaj napr transdermalne dodavanie jodu z jodovej tinktury.
Jod posobi ako antimikrobiany/dezinfekcny prostriedok lebo mikroby su hlavna pricina zapachu a naviac drviva vacsina ludi nema podla novsich vyskumov z osemdesiatych rokov dostatok jodu a selenu , co sposobuje rozne ptroblemy v tele ako problemy so stitnou a inymi hormonalnymi zlazami, tiez zamorenie tela, kedze jod a selen sa podielaju okrem ineho aj na vyrobe enzymov, co odstranuju rozne zamorenia.
Samozrejme medicka monopolna komunita tieto vyskumy dosial neberie v uvahu....

Milada mia

ahoj, balea moze byt, ale je tam obsiahnute sodium lauryl sulfate, co nie je stastne riesenie.
Ja som si minule kupila a chcela som vyskusat ten deocrystal , co predavajaú v Ziline v tej firme deocrystal.sk a musim povedat, ze je vyborny. Obsahuje ammonium alum, ale ne to neskodna latka. Inac je to minaral soli, nezapacha, nema alkohol, cena 7.99 uz s dopravou, naozaj dobre.
skodlivy je ten alluminium alum, co je hlinik v preklade, ak niekto nevie... a hlinik je napriklad vo farbach na vlasy, v parfemoch.....

jedna

teraz citam zaujimavu vec... vacsinou maju zlozenie pottasium alum a ammonium alum... a rozdiel je vraj v tom ze potassium je prirodne a ammonium je vytvorene clovekom, synteticke... hmmm takze asi treba vyberat to potassium.... balea je prave ammonium alum...

jedna

dnes som si kupila... od balea z DM za cca 2,99... je vraj jedno aka znacka kryslalu to je... je to jedno a to iste zlozenie... vraj... uz niekolko rokov nepouzivam deodoranty, antiperspiranty... predtym som ficala na lady speed stick gele... potom som pouzivala prirodne deo na baze sody bicarbony, kokosoveho oleja a nejakej esencie... kupila som si aj od LR drahy deo so striebrom, ale mam pocit, ze po nom sa citim viac, ako ked nemam vobec nic... takze som si precitala nieco o tychto mineralnych krystaloch a idem teraz testovat toto.. dost som citala aj o suplementovani horcika cez kozu prostrednictvom magnezioveho oleja (mozete si vyrobit aj sami na nete su navody)... vraj po nejakom case suplementacie prestanete zapachat aj v tom najvacsom vedre...

samuel migas

Ahojte vospolok,
musim sa pridat . Som maximalne spokojny s prosuktom od deocrystal zo zILINY. Rychle dodanie, cena ani nehovorim 7.99 uz s dopravou a naozaj vyborna vec. Komunikacia s nimi na vybornej urovni, vysvetlili mi , ze co je ammonium alum a alluminium alum:-) . lebo som bol z toho trochu mimo.
Maju aj deo spray na nohy , ten som si objednal vcera.
Tak super. cafte

niki kikuska

My celá família ficime na deocrystal, je to super. Už asi 6 rok :) ľudia si mýlia napríklad ammonium alum s alluminium alum... Škodlivé je alluminium alumIdete zajtra do škôlky?:) ( nie ammonium alum:)))
Škodlivé sú paraBENY, prophylparaben, methylparaben...
Objednávaše zo Ziliny, doprava je grátis, teraz majú akciu 4 plus 2 napr.
Fakt bomba vecička:)a čítala.som, majú super referencie na jednom.blogu:)