Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Deo crystal mineral

Príspevok v téme: Deo crystal mineral
sharon 55

na jednej stránke som nasla tento výrobok proti poteniu.mozete mi napisat niekto,kto ho pouzíva a aké mate s nim skusenosti a či je skutočne taký super a neskodný ako sa o nom pise na stránke/deo crystal/dakujem
uz dlho hladam niečo učinné na leto čo naozaj učinkuje a zmiernuje potenie...

Stanka Meluskova

Dobry den,

zaujala ma Vasa tema . Takze sa pripajam. Ja som nasla produkt na deocrystal.sk. Som s nim spokojna. ceny su vyborne a doprava je zdarma. Maju teray spray pod pazuchy, je to fantasticka vec hlavne pre mojho muza. Deocrystal maju 100 gr a 50 gr a naozaj nemozem na neho dopustit. Takze iba odporucam. Dostat ho aj v lekarni, na webovej stranke maju rozpis.
Pekny den.

miky1111

Ahojte, ja sa pridavam ku deocrystalu na tej webke deocrystal.sk, mam od nich ten set 5 veci za 33.33 eur a dopravu som neplatil. je to super, je tam deocrystal 50 gr, 100 gr, deo spray pod pazuchy aj na nohy a gulickovy de ..mam na Vian oce pre mamu:-) . ja som uz vyskusal skoro vsetko, je to bez parfemu a vobec to nijako nevovia, takze pouzivam aj normalny parfem potom, ak chcem na to... co v mojom pripade je cool. A mam sem tam ekzem, takze vobec ma to nestipe a je to aj pre ekzemakov, ako ja, sefka mi vsetko vysvetlila, super ludia:-) Drzim im palce :-)) URCITE BUDEM VERNYYYY DEOCRYSTAL.SK :-))))))))))))))))))))))))))))))))))

NIKO 223

Ahoj, deocrystal.sk je paradny. Cele leto ho pouzivam, chodim na korculiach, do posilky. Potim sa, co je dobre, ale necitim pach. Naozaj super mineral deo. Komunikacia vyborna s majitelkou, ostanem im verny :-) Zilina do toho :-)))))

LOLITA2222

ja jedine deocrystal.sk , uz som si objednala asi 20 ks u nich aj pre kolegov z telekomu:-))))))
paradaaaaaaa a dakujeme

RNG

Nuz lavera obsahuje hromadu eterickych/prchavych antimikrobialnych olejov, najsilnejsi je asi z nich citral, ktory je okrem antibakterialneho aj antiviralny aj protirakovinny.
thepharmacy.com.au
Vdaka za uvedenie!

Moireal

A co tento? www.prirodne-deodoranty.sk
Je tam tiez v zlozeni "Alum".
Inak ja pouzivam od sante a lavery. Ale tie vlastne len akoby prekryuje zapach, nezabranuju rozkladu bakterii.
:/

Moireal

Mne sa teraz stalo,ze som rano cestovala do BA, nemohla som pouzit deodorant, samozrejme strasne teplo, rano som sa osprchovala a dosla vecer. A vobec som nesmrdela. Je pravda, ze som jedla rano iba ovocie. Ja totiz rano iba ovocie.
Ale keby sa neosprchujem, tak asi by to dopadlo inak. Ja by som najradsej vobec nemusela pouzivat deodorant. :D

RNG

Na bekru pisu, ze vyberaju krystaly z bauxitu(to je hlinnikova ruda) cize zrejme sa tiez jedna o alum. Blizsie na zlozenie som sa nevedel nikde prebojovat, je to sama reklama.

spring

ja pouzivam bekra mineral a mne zabera ako jediny zo vsetkeho mozneho - ak aj nie tak proti poteniu (mozno aj) ale hlavne ziadny zapach! nula, nic... pouzivam po osprchovani vecer raz denne a staci..
..ci je neskodny - za to by som ruku do ohna nedavala, ale zasa nemozem si dovolit "smrdiet" od potu...

RNG

"Chemicky" neznamena vzdy automaticky skodlivy ani "prirodny" neznamena vzdy neskodny Prirodny je napr aj hadi jed.... Moj otec pouzival kamenec(alum) po holeni cely zivot, dozil sa 90 rokov a predsa nemal Alzheimerovu chorobu z hlinnika. Takze netreba vsetko dramatizovat u kazdeho.