ahojte..chcela by som sa poradit..po porode som si dala zalozit danu..uz ju mam pomaly 2 roky zatial nemam s tym problemy..ale ajtak mam obcas obavy ze co by sa stalo ak by som ajtak otehotnela?musela by som ist na potrat?kolko by ma to stalo?ci sa da vybrat ta dana ajtak ze to babetko tam bude?prosim poradte mi..dakujem
Mam danu..
daj si vdutrodeloznu hormonalnu antokoncepciu
no na tabletky by som sa urcite nedala,poznam sa a viem ze by sa to u mna stavalo ze zabudnem zobrat...a viem ze ma vela vedlajsich ucinkov..takze to nie..ale citala som ze aj pri dane ostali baby tehotne(hlavne mimomaternicove tehotenstvo..tak ma len zaujimalo ak by sa to stalo, aby som vedela co dalej,kazdopadne dakujem vam za prispevky.
pozrite nechcem tu kritizovať žiaden druh antikoncepcie lebo som žiaden nikdy neužívala.čo sa týka dani má ho vela žien. nevidím v tom problém.a aspoň moja jediná skúsenosť s antikoncepciou je taká že som pred pôrodom dostala vážnu chorobu a prvé čo sa ma lekári spýtali či som brala antikoncepciu lebo že vraj tie lieky môžu spôsobiť moju chorobu.až keď som im povedala že neberem ani som nebrala antikoncepciu začali uvažovať čo to potom mohlo spôsobiť.takže antikoncepcia ako liek tiež nemôže byť až taký bezpečný na zdravie.čo mám známe a viem že majú danu už roky: ani jedna nemala žiadne problémy s ňou.
tu mas proovnanie roznych ant. metod
az som to ochopil spravne jedna sa o vnutromaternicove telieesko
su aj spolahlivejsie sposoby ako sa charnit
en.wikipedia.org
jessulik dakujem ti pekne..a levica musela som si vybrat nejaky sposob ochrany..dalsie dieta tak skoro si nemozem dovolit..
Dana jak Mirena... cudzie teleso v maternici... hnus
Presne tak, Dana neni moc bezpecna. Radsej si si mohla dat Mirenu...
Dnu by som si v živote nedala.. medený drôt do maternice...no nikdy...
ahoj.jedna moja známa otehotnela tak že mala danu. čo sa týka potratu môžeš si zvoliť či chceš.ak áno tak je alebo aspoň vtedy pred rokmi bola zdarma. ale ona si bábätko nechala.dana sa dá vybrať aj po otehotnení bez problémov.dieťatko to neohrozí.ona vynosila peknú a zdravú dcérku.