Mam velmi huste tmave a podla mna az priliz ochlepenu oblast bikiky. Holenie je hotova katastrofa, to uz na druhy den vyzera ako strnisko na tvari chlapa...depilacia je neskutocne bolestiva a zarastaju mi korinky chlpov az sa zapaluju co vyzera neesteticky no som z toho nestastna a tak rozmyslam o trvalej epilacii laserom, mate s tym nejake skusenosti? Je to skutocne trvale?
Aky je rozdiel medzi IPL a laserom?
Bikiny - trvala epilacia
Aj ja som bola v tom študiu SMIS, fakt je tam príjemná baba, a teraz majú akciu a aj tak majú asi najlepšie ceny v KE. Ja som si dala robiť podpazušie a stálo ma to 28€ obe
a aby som nezabudla robia po depilácii ošetrenie špeciálnym svetlom aby zmizli začervenania.
Ja mam tiež veľmi tmavé chĺpky v oblasti bikín. Tri krát som bola v Beauty studiu SMIS na Letne 40 a už nemám skoro žiadne, ešte tak asi 2 x a bute to úplne super. Velmi príjemný a pofesionálny prístup. Odporúčam.
Takze kosice Chirmes Plus su v pohode? Ake mate skusenosti?
chana prosím koľko ťa to stálo?
Ahojte. mam vydepilovane laserom pazuchy v Chirmede a som velmi spokojna. Bolelo to, ale dalo sa to vydrzat. Mam vydepilovane uz 2 rok a je to ok. absolvovala som ale az 5 sedeni. Bohuzial som sa dala nalakat teraz na zlavu a kupila som si IPL epilaciu v Buaty Clinic na Zahradnickej 46. uplne ma nastvali. lebo za epilaciu bikin povazovali len to, co trci z nohaviciek....a vobec neriesili...co mi trci z nohaviciek na stehnach. su to neprofesionalny babraci. Nikomu NEODPORUCAM ist DO BEAUTY CLINIC NA ZAHRADNICKEJ 46. Po mojej skusenosti uz nebudem experimentovat a pojdem zasa do Chirmedu.
este som zvedava ci to odstranuju len tesne pri nohvickach alebo vsade aj z vnutornej strany stehien?
laserka:
kolkkozakrokov si potrebovala? Vela si za to zaplatila? kedy si si do dala robit a este som zvedava ci chlpky nezacnu znova rast po nejakom case ja tu bolest vydrzim len chcem mat istotu ze to je naozaj trvale.
tiez som bola na epilacii laserom v oblasti bikin. U mna to je vsak mensi problem, kedze mam asi vysoky prah citlivosti a tak ma to ani nebolelo, len obcas tak vyslo, ale zatala som zuby a povedala si ze pre krasu treba trpiet, zakrok netrva dlho takze da sa to v pohode...takze odporucam ti trvalu epilaciu laserom, urcite budes velmi spokojna a budes mat konecne pokoj a ziadne starosti :)
tak jedine depilacia voskom