vacustyler

Príspevok v téme: vacustyler
wranglica

Ahojte

chcem sa opytat ci mate niekto skusenosti s tymto pristrojom ci ste niekto absolvoval asi 10-15 "sedeni" a ci to vobec pomohlo a kolko Vas to vyslo =) chcela by som to skusit v High care studiu len je to dost drahe tak chcem viediet ci to funguje malo by to odstranovat celulitidu, zmensit objem stehien a pod =)

Dakujem

wranglica

caute =)

takze kombinujem

1. cvicenie na dreamhealter kazdy den 10 min
2. kavitacia - 1 krat tyzdene + spevnovanie
3. cvicenie na vacufite
+ lymfodrenaz kazdy tyzden

toto je 3. tyzden dnes by ma aj mali merat tak som zvedava, tak ale mam dole 1 kg, stehna mam ovela hladsie zmizli aj hrbolceky

musim sa ale priznat ze aj ked sa stravujem zdravo, pijem len cistu vodu, mineralky a caje cez vikend som neodolala a mala som banan poliaty cokoladou :))) no tento tyzden musim tento hriech odcinit

jancecka

no, ale keď bábätko si pýta puding :D vieš? Tak mu ho dám, alebo krupičku alebo chce o desiatej večer trošku čipsov :D ja sa v tomto neviem zmeniť, ale po pôrode začnem chudnúť, budem donútená, dosť som pribrala :D a možno mi cvičením aj celulitída sa ukľudní :D

wranglica

neviem za pancusky je to dost =) ale aj tych 500 eur...za to si teraz dobre rozmyslim co zjem =) myslim ze by si skor mala zdravo jest a chodit na masaze a poctivo sa natierat kedze cakas babo ale zas take leginy by ti nemali nijak uskodit ale pre istotu sa spytaj doktora =)

jancecka

také podrobnosti až neviem, ale šak ja v tom môžem aj spať, nech to poriadne zaberá, orientačnú cenu nevieš?

wranglica

jancecka viem asi co myslis take leginy co nosis mesiac a musia sa nosit minimalne 8 hod denne? =) no neviem tomu sa mi moc nechce verit ale ked skusis daj vediet =)

jancecka

a neviete náhodu, či tie pančuchy proti celulitíde sú blud? ja nechcem teraz skúšať žiadne prístroje, lebo čakám bábo, ale pančušky by som nosiť mohla, či vlastne legíny sú to

wranglica

ten proces trva 5 tyzdnov tak napisem sama som zvedava =) inak v trnave...vo wellcare =) mna by zaujimalo tiez ci ma s tym niekto skusenosti...ale tak beriem to ako investiciu do seba =)