ahojte na buduci tyzden ma caka laparka chcela by som wediet priblizne umiestnenie a pocet raniek na bruchu dakujem
laparoskopia-lokalizacia jaziev
ahoj ja mam dve. jednu v pupku, tu ma kazda z nas.. a potom zalezi od fyzionomie danej osoby kolko dalsich rezov sa robi.. mne robil jeden na lavej strane. uplne malicky na jeden stich. vidiet to nie je.. a ta v pupku uz vobec nie...
Ja som bola na 2 laparkach po prvej diagnostickej mám 2 jazvy jednu v pupku a druhú na bruchu, ale tak nízko, že keď si oblečiem nohavičky tak ju nevidno a po druhej laparke mám 3 jazvy lebo to mi odstraňovali slepé črevo a jazvy mám tiež jednu v pupku na tom istom mieste ako po prvej laparke a druhú úplne dole na bruchu takže mi to vôbec nevidno... a navyše tá jazvička v pupku je tak schovaná, že mi ju tiež nevidno :)
Ja som mala 3, ale niektoré majú iba dve ranky. Ranky režú tak, aby to v plavkách nebolo vidieť.
Ja mám 3, tesne pod pupkom a na každej strane brucha. Ale sú to také malé ranky, myslím, že ich časom nebude vôbec vidieť.
Ja mam 4 aj ked mi povedali ze maju byt 3 tak neviem. Jednu mam tesne pod pupkom, 1 na pr.strane a 2 na lavej strane brucha...