chcem bábo

Príspevok v téme: chcem bábo
lsmkjsfb

Dobry den! Potrebovala by som radu ako dalej postupovat...Pred 3mesiacmi som ostala tehotna, mna aj partnera to potesilo ale v 8 tyzdni som potratila a nedokazem sa stým vyrovnať. Hrozne by som chcela ďalšie bábo, ale probém je v tom, že môj partner už nechce. Odôvodňuje to tým, že nemáme dostatok financií a bojí sa že zlyhá ako rodič a zároveň sa obáva, že zlyhá v očiach rodičov. Neviem čo mám robiť, veľmi si želám dieťatko.

mamaluka

suhlasim s predošlim prispevkom. onn odmite dalšie dieta, leb osa boji dalšej straty. ja som prešla tymto istym. potratila som v 13. tt a odvtedy je u nas téma ďalšie dieťa zakázana. velmi chcel to dieťa, tešil sa a teraz sa s nim nemožem o tom vobec rozpravat. dlho som nevedela, prečo odmieta dalšie moje tehotensktvo, až raz sa priznal (a odvtedy zas mlčí), že nechce znova prežiť ten pocit bezmocnosti, ked videl ako mi je zle, ako stracam naše vytúžene babatko a on nedokaže proti tomu nič urobiť. porozpravaj sa s nim, nech vyloži karty na stol, ak je to skoro po potrate, asi sa ti neprizna. mne sa priznal so svojimi pocitmi po pol roku.

mnamka257

preco tvoj partner nechce dalsie babo, ked sa na to prve velmi tesil.je mi velmi luto ze si potratila.musi to bat hrozne hlavne ked to malo byt tvoje prve dieta a velmi si sa nanho tesila.mozno sa tvoj partner boji toho, ze keby si zase potratila, uz by to nezvladol a snazi sa to zakryvat takymito vyhovorkami.pretoze nevidim ina dovod preco ba tak nahle zmenil nazor a postoj.viem ze je to tazke ale skus sa o tom s nim porozpravat

bzuco72

mozu mi silikony nejako obmedzit alebo ohrozit tvorbu mlieka? uvazujem ze si dam spravit prsia a tak do 2 rokoch by som chcela mat dieta

kajka01

mne to pride tiez zvlastne, ze pred tromi mesiacmi sa tomu potesil a teraz zrazu nechce. aky mal nazor pred tym na deti, ty si nahodne otehotnela alebo ste to planovali. nemohlo ho nieco vystrasit?

no ak deti vo vseobecnosti nechce tak tam ziadne tlacenie asi nepomoze, lebo ak by aj na to potom pristupil mohla by si sama lutovat, ze mas s takym clovekom dieta.

titi...

To je zaujímavé pred troma mesiaacmi to potešilo aj tvojho partnera,teraz už nie?Alebo ti klamal alebo sa správa ako malé detsko.Však dieťatko nie je žiadna hračka,raz to chcem raz nie.Vôbec koľko máte rokov?Možno ešte nie je na vážny vsťah,manžeľstvo,dieťa.Skus sa porozpárvať s ním,prečo si to rozmyslel?!