Mam taku otazocku, moj priatel ma zubnu protezu a vobec sa nechce somnou bozkavat! Neviem, ci je to normalne, aby sa ludia bez svojich zubov vobec nebozkavali, mne to velmi chyba, osobne mi to vobec nevadi, ze ma protezu! Moze mu to vypadnut alebo co? Preco je mu to take neprijemne?
Bozkavanie a zubna proteza
boji sa ze ta kusne do jazyku
niekto, mas pravdu, dakujem za nazor
A keby sa tu niekto nasiel, kto ma s tymto skusenosti alebo kto ma umely chrup, prosim napiste, ci to znamena koniec bozkavania /respekt.to ovplyvnuje celkovy nas sexualny zivot/ lebo ja bozky milujem. Musi sa to nejako naucit, ja sa prisposobim..milujem ho taky, aky je aj s protezou ;-)
nech je mu to akokolvek trapne skym sa ma o tto rozpravat ked nie s tebou o tom je vstah o dovere
netlac nanho povec mu niekedy ze komunukacia je pre teba dolezita a ze by ste sa mali viac rozpravat o tom co toho druheho trapi vadimu
mozes sa ho spytat ci jemu nieco neprekaza alebo naopak po niecom netuzi
no a pravdepodobne pride proti otazka tak zacni ze ti chyba pozkavanie ;-)
alebo tu temu nacni po tyzdni ...
nech je mu to akokolvek trapne skym sa ma o tto rozpravat ked nie s tebou o tom je vstah o dovere
n
ano, ma vybracie/klapacku;-)
Mate pravdu, je to o komunikacii..lenze jemu je to asi fakt trapne..
Chcela som len vediet, ci mozno tu z fora ma niekto umele zuby, lebo ja si ten pocit predstavit neviem..ake to je, mat v ustach nieco umele..a ci to naozaj tak vadi pri bozkavani..
a on ma akoze taku vyberacu klapacku?? lebo v tom pripade sa mozno boji ze mu vypadne a zhodou okolnosti ju pozujes ty... ale v kazdom pripade sa priklanam ku niekomu- musis si to vydiskutovat s priatelom. tu na fore mu nikto nevidi do hlavy a nevie, preco sa s tebou nechce bozkavat...mozme mat len domnienky a dohady. nic viac...
ropravajte sa ludia vstahy su o komunikacii o.O