Bozkavanie a zubna proteza

pimpara

niekto, mas pravdu, dakujem za nazor
A keby sa tu niekto nasiel, kto ma s tymto skusenosti alebo kto ma umely chrup, prosim napiste, ci to znamena koniec bozkavania /respekt.to ovplyvnuje celkovy nas sexualny zivot/ lebo ja bozky milujem. Musi sa to nejako naucit, ja sa prisposobim..milujem ho taky, aky je aj s protezou ;-)

niekto

nech je mu to akokolvek trapne skym sa ma o tto rozpravat ked nie s tebou o tom je vstah o dovere

netlac nanho povec mu niekedy ze komunukacia je pre teba dolezita a ze by ste sa mali viac rozpravat o tom co toho druheho trapi vadimu
mozes sa ho spytat ci jemu nieco neprekaza alebo naopak po niecom netuzi

no a pravdepodobne pride proti otazka tak zacni ze ti chyba pozkavanie ;-)

alebo tu temu nacni po tyzdni ...

pimpara

ano, ma vybracie/klapacku;-)
Mate pravdu, je to o komunikacii..lenze jemu je to asi fakt trapne..
Chcela som len vediet, ci mozno tu z fora ma niekto umele zuby, lebo ja si ten pocit predstavit neviem..ake to je, mat v ustach nieco umele..a ci to naozaj tak vadi pri bozkavani..

kvietok23

a on ma akoze taku vyberacu klapacku?? lebo v tom pripade sa mozno boji ze mu vypadne a zhodou okolnosti ju pozujes ty... ale v kazdom pripade sa priklanam ku niekomu- musis si to vydiskutovat s priatelom. tu na fore mu nikto nevidi do hlavy a nevie, preco sa s tebou nechce bozkavat...mozme mat len domnienky a dohady. nic viac...