Ahojte, dnes ma doktorka odporučila na 4D sono do Hlohovca, ak tam niekto bol, mohli by ste mi dať presnú adresu, poprípade tel.číslo, lebo vraj sa tam treba minimálne mesiac dopredu objednať. Budem veľmi vďačná.
Hlohovec 4D Sono
našli sme, všetko v pohode :D
takže zajtra mám termín v Hlohovci, chcem sa presnejšie spýtať, idem smerom od Topoľčian, na ktorej strane mám hladať poštu? na pravo, či vľavo? ďakujem :D som mierny stresant
alebo presne cesta... v hlohovci je len jedná hlavná cesta! to sa nestratíš tá vedie od mosta až po kaufland.. čiže od trnavy až po nitru... asi tak v strede tej hlavnej cesty teda v strede hlohovca je pošta.. a hned za poštou je odbočka od hlavnej cesty tá cesta je tak do hora.. a chvíľku asi tak 2 minútky.. je tam ten dom.. na ľavej strane tuším..
ahoj je tam čakáreň.. je to taký oranžový dom.... to pôjdeš tkaou uličou hore popri ceste.. a na boku takýoranžový dom.. alebo žltý.. nechodím tam.. zaklop a sestrička je tam milá osobne ju pznám.. veľmi rada poradí.. :)
Čo tak zavolať do ordinácie?? Sestričky Ti veľmi radi a milo povedia, ako to tam chodí. A budeš mať info z prvej ruky.
posúvam
objednala som sa do Hlohovca na sono, ide so mnou aj manžel, vpustia ho dnu? Alebo bude musieť čakať vonku? A ako to tam chodí? Dostavíme sa tam, a čakáme kým nás ohlásia, či treba zaklopať a ozvať sa? Čo všetko sa dozviem?
Ďakujem za odpovede
neni zač;)
moc ďakuje
Za poštou 8. Doktor Brešťanský.
tel.č 033/ 7425937