Hlohovec 4D Sono

jancecka

takže zajtra mám termín v Hlohovci, chcem sa presnejšie spýtať, idem smerom od Topoľčian, na ktorej strane mám hladať poštu? na pravo, či vľavo? ďakujem :D som mierny stresant

n,,,

alebo presne cesta... v hlohovci je len jedná hlavná cesta! to sa nestratíš tá vedie od mosta až po kaufland.. čiže od trnavy až po nitru... asi tak v strede tej hlavnej cesty teda v strede hlohovca je pošta.. a hned za poštou je odbočka od hlavnej cesty tá cesta je tak do hora.. a chvíľku asi tak 2 minútky.. je tam ten dom.. na ľavej strane tuším..

n,,,

ahoj je tam čakáreň.. je to taký oranžový dom.... to pôjdeš tkaou uličou hore popri ceste.. a na boku takýoranžový dom.. alebo žltý.. nechodím tam.. zaklop a sestrička je tam milá osobne ju pznám.. veľmi rada poradí.. :)

juval

Čo tak zavolať do ordinácie?? Sestričky Ti veľmi radi a milo povedia, ako to tam chodí. A budeš mať info z prvej ruky.

jancecka

objednala som sa do Hlohovca na sono, ide so mnou aj manžel, vpustia ho dnu? Alebo bude musieť čakať vonku? A ako to tam chodí? Dostavíme sa tam, a čakáme kým nás ohlásia, či treba zaklopať a ozvať sa? Čo všetko sa dozviem?
Ďakujem za odpovede