Mam taky problem... Vzdy ked iba trosku priberem vsetko mi to ide do bokov... A chcela by som sa toho zbavit... Velmi mi to vadi... Vytrca mi to z nohavic a vyzera to strasne... Chcela som skusit nejaku dietu alebo mozno zmenu zivotospravy, a kludne by som zacala aj s nejakym cvicenim.. Ale neviem ake cviky pomahaju prave na tie boky...
Budem vdacna za kazdu radu:)
Dakujeeem:)
ach tie boky
a schudnem aj ked budem iba jest 5x denne v malych porciach a nebudem cvicit? to asni nie co?
aj manžel už mi povedal,že som tučibomba-naozaj je to viditelné.Ked som pozerala našu prvú fotku.........:)aj sebe som sa zdala kočka,a to som tiež nemala ideálnu váhu.Stále som si vedela udržať do 55 kg.A potom nejak som začala sladkosti,a lupienky........a šlo to.
no,ja s nou dobre vychádzam-ked ma tak zavolala,tak som ostala s otvorenymi ustami,ale ani ona nie je štíhla.Ja mám tie hrozné boky.
no mas milu kolegynu:P mne tak este nikto nevraci zatial... ani prietelovi velmi nevadi aka som.. ale men to uz zacina vadit.. nieze by som bola nejaka vellmi velka ale tie boky a troch bruchomi vadia...
Taku kolegynu by som okamzite defenestrovala! :)
v robote mi kolegyna vraví tučko:(
mám 68 a 153 výšku.:(
Purblanka - potom by si mohla skusit aj ten aerobic ako taky... Ja som doma necvicila nikdy sama, ale ked si v skupine, ak to predsalen motivuje a je to aj zabava :)
a teraz mas kolko kg??
jasan,ja skúsim-nové veci a cviky ma zaujimaju-ale radšej by som cvičila s niekym.