ach tie boky

Príspevok v téme: ach tie boky
matuska321

Mam taky problem... Vzdy ked iba trosku priberem vsetko mi to ide do bokov... A chcela by som sa toho zbavit... Velmi mi to vadi... Vytrca mi to z nohavic a vyzera to strasne... Chcela som skusit nejaku dietu alebo mozno zmenu zivotospravy, a kludne by som zacala aj s nejakym cvicenim.. Ale neviem ake cviky pomahaju prave na tie boky...
Budem vdacna za kazdu radu:)
Dakujeeem:)

matuska321

A kolko krat do dna jest? nevedela by si mi zostavit taky jedalnicek na cely tyzden..??:)ak by si sa velmi nudila.. to by mi velmi pomohlo.. vedela by som presne kedy si co dat..

Karina

Purblanka nepojde, ja som tiez mlada :) jasne, ze to je vekom horsie a horsie ale v mladosti to tiez nie je take jednoduche...

Matuska - urcite nejedz tak malo, cestoviny o 15 a teraz len jablcko nie je dobre... Mala by si k tomu jablku pridat taku hrudku tvarohu a napriklad banan ale vela ludi by sa mohlo hadat, ze ovocie na vecer nie je dobre (ja ho jedavam len vecer uz dlho predlho)... Vhodny by bol napriklad aj nejaky salat - polovicka tofu, polovicka mozarelly, paradajka, uhorka, paprika... Idealne na vecer...:) Ale malicko, nie obrovsku misu samozrejme...

purblanka

je mladá,zvládne to.Žalúdok sa jej zmenší,ked bude jesť menšie porcie.Pôjde to.prečo si myslíš,že nie?

Karina

Matuska - takouto stravou si akurat tak spomalis metabolizmus, ak si to uz davno neurobila.. Potom sa necuduj, ze sa ti vsetko uklada do bokov.