Arytmia srdca(búšenie)

Príspevok v téme: Arytmia srdca(búšenie)
pastore

Dobrý deň,
nevedel som kde mám svoju otázku zavesiť, tak sem.Chcem sa len spýtať, mám babku cukrovkárku 2 stupňa a občas máva arytmiu srdca(búšenie). Najčastejšie vtedy keď neustriehne cukor a ten sa dostane do nižších hodnôt a tak si ho musí zvýšiť a vtedy keď sa jej prudko zvýši hladina cukru v krvy, máva(nie vždy) arytmiu srdca, ktorá trvá niekedy pár hodin, niekedy pol dňa a podobne. Chcem sa spýtať či na to nie sú nejak podporné lieky, alebo čaje alebo vlastne čo má vtedy robiť? Či sedieť, či sa prechádzať aby to rýchlejšie prešlo.
Ďakujem za odpoveď

RNG

Vysoke hladiny cukru sa daju "odprechadzat" dlhsimi prechadzkami, ale da sa im predist kontrolovanim diety na nizke mnozstva sacharidov a aj to len komplexnych, co maju nizky glycemicky index.
Busenie srdca moze byt sposobene aj nedostatkom mineralov, najma horcika, co je pri cukrovke dost caste,vtedy je dobre napravit travenie
/////////////
alebo aspon pouzit dobry mineralovy doplnok na kosti, ktory obsahuje vsetky potrebne mineraly a vitaminy na dobre vstrebanie
Proti arytmii je vyborny aj vitamin B-4, ktory ale zialbohu nedostat cisty(lebo si ho vraj telo vyraba dost, co u niektorych , najma starsich nie je pravda), ale dostat NADH, co je forma vitaminov B-3 a B-4, dava sa pod jazyk.
B-4 sa nachadza aj v vceliej materskej kasicke.