chcela by som poprosit...
ak ma niekto skusenosti z pobytu v tychto kupeloch - pozitivne ci negativne, napiste mi. chcela by som ich absolvovat s malym synom. dakujem
kupele smrdaky.
Pán " Daniel 2", dobrý deň.
Mám psoriázu veľmi dlho, zaujal ma Váš príspevok, ktorý bol uverejnený už dávno - v roku 2011. Budem Vám vďačná, ak napíšete niečo bližšie o tej liečbe pani primárky v Prešove.
Prosím uveďte jej meno, alebo názov ambulancie, ak je to ešte aktuálne.
ĎAKUJEM
Ahojte! Prosím zaujimalo by ma či v kúpeľoch bude aj nejaky program pre deti bez sprievodu a ako to tam celé funguje. Vdaka
Prosím vás ak máte niekto skúsenosti s liečením ako detským pacient budem veľmi rada ak sa podelíte o skúsenosti. Moje dcéra tam ma ísť v lete a nevieme čo úplne nás čaká keďže kúpele nie sú decká kúpele zaujimalo by nás aj či bude ubytovaná s rovesníkmi na izbe alebo sa môže stať že jej na izbu dajú aj dospelého človeka. Ďakujem vopred za odpoved.
Bol som v Smrdákoch so psoriázou 2 x. V prvom prípade to bolo v r 1978 a naposledy v r. 2008 a poviem vám, že žiadny rozdiel. "Farbičkovali" pacienov vtedy aj teraz. Vďaka FN v Prešove, kde konečne pani primárka lieči vnútorne. Tak som čistý už 3 roky. Podte sa učiť na východ asi nie sme tu takí hlúpi,za akých nás tam u vás na západe považujete.
bola som s dcerou ma atopicky ekzem a alergiu,spokojna asom nebola a hlavne s pristupom lekarky ktora na deti pozrela cez okuliare.bolo tam len 6 min kupela a pominute pridavali horske slnko ktore na vysusenu pokozku nepomaha skusali nam masti-icha,to bolo vsetko za 12200.liecba musi ist z vnutra-strava je najdolezitejsia a tiez vela premastovat nam pomaha vazelina,dardia
Alfa, moje obe sestry tam boli cez leto ako deti na 5 tyzdnov s ekzemom a ten sa im preliecil na dva roky.Myslim, ze pre deti je to vyhra.
a vraj sa tam lieci aj atopicky ekzem
Moj dospely kamarat uz roky chodi kazdy rok na 3 tyzdne do tychto kupelov so psoriazou. Perfektne sa mu tam upravi stav a vydrzi mu aj niekolko mesiacov. Dufam, ze sa ti ozvu rodicia so skusenostami u deti.