Ako každý pár, tak aj ja so svojim priateľom dosť vyvádzame. K sexu však ešte neprišlo.Teda vlastne bol vo mne ale k sexu neprišlo,ani sa nespravil. Potom som ho však spravila a on si potom na mňa ľahol.Samozrejme, že sme boli obidvaja vyzlečení. Môžem byť z toho tehotná??
Môžem byť tehotná?!
Bravo girl ti odpovie
ludia zakladatelka tejto temy ma 20 rokov....no dufam ze tato tema je len zart.....
Nuž tak toto je aj na mňa silná káva,povedať,že bol vo mne,ale k sexu neprišlo,môže len dieťa do 9 rokov,ktoré neviem o čom je reč,pretože 10ročné deti sa už v dnešnej dobe učia v škole čo je sex-pohlavný styk,dokonca sa učia aj o ovulácii-aj keď to len málo detí pochopí v takom veku,ale časom na to prídu.Deti ak neviete,čo je sex,prečo to vôbec robíte,čo z toho máte? Akurát zbytočný stres,nechajte to,až budete dospelí....
dalsia panna maria??? aj ty si myslis, ze mozes ozehotniet z ducha svateho??? smiesne, radsej nekomentujem, lebo by som bola asi zla
nechápem - vlastne bol vo mne ale k sexu neprišlo -
ked si lahol na tvoje brucho,spermie mohli vniknut cez tvoj pupok,radsej si sprav tehot. test.... :D :D :D
boze kolko mas rokov? 12? 13? neverim ze viac....sice uz deti v skolke vedia ako sa "robi" babatko....ach jaj
priatel nevie poradit????