tehotná? či?

Príspevok v téme: tehotná? či?
latysha

Asi pred tromi týždňami som mala nechránený pohlavný styk. Priateľ mal po oslave trochu vypité a zdalo sa, že sa napriek mojej námahe vďaka alkoholu nevie spraviť. Tak sme to vzdali. No na druhý deň sa mi priznal, že sa do mňa naschvál spravil, lebo chce byť tatkom a v noci to na mňa len "hral", aby mi to neprišlo podozrivé. Ja som si však nič nevšimla, keďže som v takých chvíľach dosť vlhká a napriek tomu, že som šla hneď na záchod, nič extra zo mňa nevytieklo. Až ráno som mala dosť vlhké nohavičky.
No a teraz podstata! Menštruáciu mám dosť pravidelnú, občas mi príde o nejaké 3-4 dni neskôr. Ale podľa príznakov viem, kedy mi to má prísť. Aj teraz, pred dvomi týždňami ma nejaké 2 dni boleli prsia (predzvesť, že onedlho prídú červené dni). Ale menzes sa nedostavil. Mešká mi už asi 9 dní a znovu ma začali bolieť prsia ako pred menzesom, no bolia už akosi dlho. Chystám sa ísť kúpiť tehotenský test, no kým tak spravím, čo vy na to? Môžem sa tešiť, že som tehotná? :)

isabella

juuuj latysha... je to smutne, ale neboj, zadari sa, ved ked chces pridaj sa do nasej temy
www.zdravie.sk
aspon si trocha poradime a ked uz nic ine aspon sa povzbudime ;-)

latysha

:'(
Priskoro som sa tešila. Včera som si kúpila test, že si ho ráno spravím, no už nebolo potrebné nič testovať. Na ráno ku mne zavítali červcené dni aj s ohromnými bolesťami.
Keby sa na dobré tak ľahko nezvykalo. Ak sa nezadarí, človek je zbytočne sklamaný.
No netreba zúfať. Podľa mojich plodných a neplodných dní sme v posteli nešantili v správnu chvíľu. Tak možno nabudúce.
A ináč, baby, krásne ďakujem, že ste mi fandili. :)

isabella

tak tomu by som povedala trefa do cierneho, ze sa len raz do teba spravil a uz by si bola tehotna, gratulujem :-)))