Som zúfalý ....

Príspevok v téme: Som zúfalý ....
need help

Mám 18r. a mám dosť problémov ktoré som už mal riešiť dávnejšie :/ . Asi keď som mal 15r. sa mi na spodnej strne žaľuďa obajavili biele bodky (po čítani ná fóre si myslím že sú to : fordycespots). bolo mi to neprijemné ale neriešil som to u žiadneho doktora :/ . Po dlhšej dobre bodky nemiznú a v poslednej dobe sa to začalo zhoršovať- pred 3 mesiacami sa mi okraje predkožky začali zhrubšovať až tatoľko že žaľuď nemožem dostať(prevliecť) cez ňu. A teraz dokonca pred 2 dňami sa mi na vršku žaľuďa pri otvore objavil fľak. Vyzerá ako modrina a má tvar a veľkosť ako necht malíčka.

Pohlavný styk som ešte nemal , masturbujem často a pravidelne .

Mám už z toho fakt DEBKU :((((
U urológa som nebol pretože sa hambím. (ale asi to už odkladať nemožem :/ )
ale rád by som to riešil bez neho .

Prosím poraďte či to je niaka choroba s viacerimi príznakmi alebo niečo ???....
PLS niaky odborník nech sa vyjadrí :(

fakt som už zúfalýý ....

Help

llek- mas uplnu pravdu.....zacnu tu ponukat zazracne napoje,tablety a akupunkturu a ak sa clovek nespamata,moze byt uz velmi neskoro.
sorry,obcas napisem nieco nie velmi prijemne na citanie,ale ja to myslim v dobrom.
,,To je take capnutie po zadku malemu dietatu,aby pochopilo zavaznost normalneho vysetrenia".

llek

Help,s tym suhlasim. Ja som tu z radov odbornikov a snazim sa ludi nasmerovat, kde svoj problem riesit a hlavne aby ho riesili.Neznasam, ked tu niekto lieci a pritom pacienta nevidel a staci mu to, co dotycny napise.Casto tu pisu ludia, co sa vazne chori a ja zasnem, co vsetko sa tu radi a odporuca. Je potom uz len na tych chorych, ci anonymne odporucenia budu brat vazne

Help

llek- zrejme mas pravdu,ale aj tak.........co tu kto poradi ako sa vyliecit???
Nikto.
Sorry.
Bolo to ironicke,ale myslene v dobrom.

leeerka

martin dakujem ..
help, tak nam to asi nedochadza potom ostatnym .. a ak aj ano, tak uz sa nam to zda prilis vies

llek

Help, ak maju ludia problem a to je jedno aky, nehovoriac o intymnych oblastiach, su velmi citlivi, preto mnohi hladaju promoc anonymne na internete. Vies vtedy asi necakaju odpoved typu " az kym ti odpadne ocas". No chce to trochu taktu. Skus sa vzit do situacie tych ludi,co tu hladaju pomoc.

martin,

leerka, zdielam tvoj nazor.
need help- viditelne mazove zliazky su neskodne, ale u teba sa to skombinovalo s niecim inym. Navstiv odbornika, aby si to neskor nelutoval.Prajem skore uzdravenie.

leeerka

nejdem pisat len o tejto teme, ale v poslednom case, nech pozrem do akejkolvek temy a ides tam "radit" tak neporadis, len si robis z ludi dobry den .... niekedy je lepsie si svoje ironicke poznamky nechat pre seba ... aj ked chapem, ze sa to vzdy neda