Ahoj, cosokoro budem mat 22 rokov a mam takyto problem....
Prednedavnom som prisiel o panictvo, mal som sex 3 krat s partnerkou, ale neviem ci to vobec nazvat sexom... Moj problem spociva v tom, ze ked malo dojst k samotnemu aktu, a ona mala ist na mna penis opadol a nezostal stat....
alebo tiez ma nevedela spravit.....
Myslite, ze problem moze byt tym, ze pomerne skoro som zacal masturbovat, alebo je problem v tom, ze fajcim, a tym padom, mi nejde dostatok krvi do penisu...
Proste ma to trapi, lebo ked doma kukam Pecko a robim si to sam, je to v pohode, ale akonahle ma byt sex, citim sa taky bezmocny a bojim sa toho, ze sa nepostavi a ze si spravim hanbu....(myslite, ze keby som zacal viac sa venovat svojmu telu, nejaky sport zdrave jedenie zlepsi sa cosi?).
A dalsi problem je, ked mi priatelka dala uplne predkozku dole bolelo to,je to normalne?A posledny problem, ked som prenikol do nej(a zhodou okolnosti stal) v inej polohe ani som nevedel, ze som bol v nej, je to mozne aby som bol taky necitlivy alebo ona ju mala taku roztiahnutu?
Hanbim sa, lebo som mlady chalan plny zivota a uz takto nefunkcny, to nie je dobre.... Teraz v tomto svete, ked babenky hladaju hlavne dobrych milencov, prosim poradte co robit?ci mate podobne skusenosti !!! Diky