Zaujima ma co si o tom myslite ...
Nejako sa v sebe neviem vyznat . Mam 19 rokov. Uz asi dva-tri roky pocitujem na sebe taku zvlasnu vlastnost . Neschopnost viazat sa. Hoci je pravda ze ked som mala 16 bola som este uplne decko ktore o laske asi nemalo este ani sajn. Myslim ze aj za posledny rok sa moje nazore na urcite veci velmi ZMENILI . Jednoducho veci vidim inak . Neviem preco co tak je ale je to tak , daka zmena v mojom mysleni . Triezvejsie a dospelejsie naozory. Nikdy som nemala potrebu chodit s chalanom .. Mozno preto ze nikdy ani taky nebol co by.. Teda vlastne ano BOL . Ale ja som svoje city voci nemu naozaj kvalitne kvalitne zavrhla pod ciernu zem .Co v podstate aj tak trosku lutujem , hoci viem ze vtedy som to tak chcela. Vzdy bola pre mna prioritou c. 1 skola. Nie mat same jednotky ale vzdy som ju pokladala za dolezitejsiu ako mat chalana . V poslednej dobe vsak citim ze ... By som vedla seba chcela mat uz clloveka ktoremu by som dala lasku . Ktoeho by som mohla lubit. Bojim sa vsak sklamania... ze to prstane fungovat . Nehladam pana dokonaleho ani neviem akeho. No zakopavam jedine tak o kurev-kov... :/ Nie ze by nebol zaujem o navrhy na rande.. Ale zakazdym citim ze . NIE . JA sa nechapem akoby moj mozog bol nastaveny len na toto . Ako keby sama sebe nedoprajem stastie, alebo nieco skusit... Ze vsetko pride. .. uz tomu ani pomaly neverim . NAjhorsie je ked su baby s frajermi a ja trcim doma.. Vtedy mi je divne :/ Vzdy sa vyskytne nejaky problem -bud velka dialka alebo vekovy rozdiel ,povaha, jednoducho nieco co mi na tom cloveku vyslovene prekaza...Bojim sa aj toho co si o mne chalan pomysli ked zisti ze som este s nikym normalne nechodila... Ked sa ma spyta na moje minule vztahy.. ktore neboli .
Som tak velmi narocna???
Mali ste niekedy pocit -aj v mojom veku ! ze sa vyslovene neviete viazat ?? Ze laska proste nie a nie prist ??
Dakujem za vase odpovede........