Zaujíma ma váš názor

Príspevok v téme: Zaujíma ma váš názor
Baraa036

Zaujima ma co si o tom myslite ...
Nejako sa v sebe neviem vyznat . Mam 19 rokov. Uz asi dva-tri roky pocitujem na sebe taku zvlasnu vlastnost . Neschopnost viazat sa. Hoci je pravda ze ked som mala 16 bola som este uplne decko ktore o laske asi nemalo este ani sajn. Myslim ze aj za posledny rok sa moje nazore na urcite veci velmi ZMENILI . Jednoducho veci vidim inak . Neviem preco co tak je ale je to tak , daka zmena v mojom mysleni . Triezvejsie a dospelejsie naozory. Nikdy som nemala potrebu chodit s chalanom .. Mozno preto ze nikdy ani taky nebol co by.. Teda vlastne ano BOL . Ale ja som svoje city voci nemu naozaj kvalitne kvalitne zavrhla pod ciernu zem .Co v podstate aj tak trosku lutujem , hoci viem ze vtedy som to tak chcela. Vzdy bola pre mna prioritou c. 1 skola. Nie mat same jednotky ale vzdy som ju pokladala za dolezitejsiu ako mat chalana . V poslednej dobe vsak citim ze ... By som vedla seba chcela mat uz clloveka ktoremu by som dala lasku . Ktoeho by som mohla lubit. Bojim sa vsak sklamania... ze to prstane fungovat . Nehladam pana dokonaleho ani neviem akeho. No zakopavam jedine tak o kurev-kov... :/ Nie ze by nebol zaujem o navrhy na rande.. Ale zakazdym citim ze . NIE . JA sa nechapem akoby moj mozog bol nastaveny len na toto . Ako keby sama sebe nedoprajem stastie, alebo nieco skusit... Ze vsetko pride. .. uz tomu ani pomaly neverim . NAjhorsie je ked su baby s frajermi a ja trcim doma.. Vtedy mi je divne :/ Vzdy sa vyskytne nejaky problem -bud velka dialka alebo vekovy rozdiel ,povaha, jednoducho nieco co mi na tom cloveku vyslovene prekaza...Bojim sa aj toho co si o mne chalan pomysli ked zisti ze som este s nikym normalne nechodila... Ked sa ma spyta na moje minule vztahy.. ktore neboli .

Som tak velmi narocna???
Mali ste niekedy pocit -aj v mojom veku ! ze sa vyslovene neviete viazat ?? Ze laska proste nie a nie prist ??
Dakujem za vase odpovede........

mnamka257

to ze chces mat vedla seba niekoho koho budes lubit, znamen aze si dospela a ze si na naozajstnu lasku pripravena.pozri, nezalezi na tom ze mas uz 19.radsej si najdi prveho frajera az neskor ako mas mat niekolko frajerov ked este na to nie si pripravena.a to ze ti nikto nevyhovuje znamena, ze vztah pre teba vela znamena a ze nechce chodit len tak s hocikym, ale s niekym koho budes lubit.takze drzim ti palce.poobzeraj sa okolo a urcite ti coskoro ten pravy pride do cesty-mozno vtedy kedy to budes najmenej ocakavat-takze maj oci vzdy otvorene.este raz vela stastia...

kamikadze12

ahoj ja mam tiez 19 a ked som si citala tvoj problem tak som zacala rozmyslat ci som temu nahodou nezadavala ja ,akokeby som to pisala ja:D no ja si nemyslim ze je problem ze si s nikym tak riadne nechodila na dobre sa predsa musi cakat,a ja osobne sa ukludnujem tym,ze chcem byt s niekym s kym chcem ja byt a nie s niekym komu musim tolerovat chyby ktore neviem prijat.raz pride nejaky chalan a ty isto k nemu pocitis iskru a bude to vzajomne a vtedy budes vediet tolerovat aj jeho chyby....proste radsej nikoho mat ako mat niekoho o ktorom som si nie ista....

kikulala

Baraa, to je v poriadku..ja mam 22 a este som nemala chalana, pretoze som zatial nestretla toho, s kym by som chcela chodit..ale verim, ze raz ho stretnem :) co sa tyka tej druhej veci, nikdy nemusis partnerovi hovorit o svojich predoslych vztahoch..prave naopak, toto by malo byt kazdeho tajomstvom..takze sa ho nepytaj a ani ty mu nepovedz, ked sa ta bude pytat :)

vebe

Baraa, nikde nieje presne napisane, kedy sme vlastne zreli na lasku a kedy by sme uz mali mat nejaky vztah.Kazdy a kazda sme ina, neda sa povedat, ze ked ma clovek 19, uz by mal mat nejaky vaznejsi vztah. Ja ti rozumiem, okolo teba su kamaratky, co maju frajerov a proste citis tlak, ze by si mala mat aj ty. Taki sme my ludia, casto sa stresujeme, lebo mame pocit, ze uz by sme mali mat frajera, uz by sme mali mat dieta, uz by sme mali to a to. Podla mna si uplne v poriadku, len to pride asi neskor. My co uz mame prve lasky za sebou a co sme uź zadane vieme, ze laska pride vtedy, ked to clovek necaka. Asi je to preto, lebo vtedy je clovek uvolneny, je sam sebou a sprava sa prirozdene a to niekoho v tvojom okoli zaujme. Ak sa trapis a stale sledujes, ci uz si ta niekto vsima, si podvedome napata a hlavne sa nespravas prirodzene. Mas len 19, netrap sa tym prilis, chodievaj tam, kde su mladi ludia a uvidis stastie sadne aj na teba.Nie si prilis narocna, len poznas svoju cenu a vies, ze hocikto ti nestaci, to je tiez v poriadku.

jajka001_

myslim ze v tvojom veku si v uplne normalnej situacii a nemáš si prečo robiť starosti. doteraz si nehľadala, teraz si začala a chviľu potrva kym najdeš co hladas. si v najlepsom veku a máš more času.