Chcel by som sa opýtať či má niekto skúsenosťi s novým liekom AD Valdoxan 25 mg liečivo agomelatín ? Ja som v klinickej štúdii od 3.2010 trpím uzkostnou depresiou podobné gener. uzkosta porucha ,zo začiatku liečby som pociťoval mierné nežiadúce učinky ako hnačky , uzkosť ,mravčenie prstov ,nechuť do jedla tieto nežiadúce učinky vimizli po 12.dňoch , potom mi bolo lepšie s kombináciou Rivotrilu podoný liek je (Diazepam) 2x 0,5mg po týždni sa môj stav zhoršil ! uzkosti sa mi vrátili nechuť do jedla a prevláda depresívná nálada ktorú som pred tým liekom nemal ,neklud,dlhé vyspávanie tento liek je zameraný aj na spánkovú pravidelnosť niekedy som sa budil zo zlými snami a atakmi.Rivotril (klnozepam) som musel zvíšiť kvôli týmto stavom , neviem či súto ešte stále vedlajšie učinky tohoto lieku valdoxan a neviem či mám Valdoxan uživáť dalej keď sa mi zhoršil stav a či je správný liek pre moje chorenie pred tým som bral AD 14 mesiacov Coaxil ,(tianeptinum) liek lahšej formy depresie s minimálnými vedl.učinkami. Volal som môjmu psych. medzi sviatkami a povedal že mám liek brať dalej 1x na večer ,keď má niekto dlhšie skúsenosťi s týmto liekom Valdoxan tak napíšte.
Skúsenosti s novým antidepresívným liekom Valdoxan
ja ho mam, ja mam tazke depresie, uzivam ho spolu s dalsimi dvoma antidepresivami, celkovo to zabralo...mne vyhovuje
Ja mám tiež úzkost. depresívnu poruchu a beriem Seroxat,ten je asi najlepší na tento problém.
Ahoj.Dnes mi predpísali Valdoxan.Predtým mi lekár predpísal Seroxat.Uvidím ako to bude účinkovať,či depresie pominú a v noci sa trošku viac vyspím. Liečim sa 10rokov.
U z beriem voldoxan4 tyždne a stale je to nič vecer mi ide po ňom prasknuť mozog ale spať sa nechce uživam ho spolu s protiadenom poraďte ako aspoň 7.hod spať A mam stoho hrozne sny
V prvom rade vysad pomalicky Rivotril.To je ten zdroj tvojich problemov.
KIFO ahoj,,berem valdoxan s frontinom prvych 10 dni mi bolo dobre ale teraz 4tyzden co to uzivam tak poslednych 8dni upne zle vsetko ma boli som znechuteny a podrazdeny skratka nervy v keli,,nevies mi poradit ci mam niektory stychto liekov vy sadit alebo co mam spravit dalej?dufam ze mi odpises.moc ti dakujem
zdravym vsetkyh,mam priznaky depresie... a som rada ze nejake taketo forum existuje..
pocitujem depresiu cca 4 roky a zacina to byt intenzivnejsie.. pred 4 rokmi som zacila traumu a od vtedy sa nemozem vratit do vlastneho stastneho zivota... u doktora som este nebola...