Ahojte, chcela by som sa Vas opytat na radu. Mam taky problem, ani neviem preco, nikdy som taky nemala, asi to bud etym,ze nas vztah sa zacal trosku blbo...no teraz je uz vsetko ok, mame krasny vztah, kupili sme si byt,chceme sa brat...sme stastni...no len ta moja hlava..obcas mam strasne silne pocity...ale tak silne akokeby som to videla na vlastne oci. Pocas nasho vztahu nejako vyslo najavo,ze s touto a touto moj priatel nieco mal. V oboch pripadoch ide o velmi pekne baby a ja brutalne na nich ziarlim, aj ked mu verim, ze by ma s nimi nepodviedol. Skratka ked si predstavim ako si s nimi uzival atd tak mi to az tlaci do oci slzy...strasne na nich ziarlim a ja sa chcem toho zbavit, pretoze nemam dovod.co bolo bolo ale aj ta tie pocity su silnejsie. Mate niekto taku skusenost? co s tym-???
moje myslienky a jeho ex
stale to riesim sama v sebe a muci ma to.lebo nechcem vyzerat ako paranoik.viem,ze ma miluje zijeme spolu a kazdy den "ma nosi na rukach"a venuje mi tolko pozornosti,ze by som ani nemala mat na to cas ale ja si ho vzdy najdem.
Julka...presne si to vystihla.....pokoj iba chvilku...a potom je to tu....ako to riesis???
Julka...presne si to vystihla.....pokoj iba chvilku...a potom je to tu....ako si to riesila?
tiez mam tento problem a aj ked o nom komunikujeme citim ten "pokoj"iba nejaky cas a potom sa to opat vrati.tiez si myslim,ze je to nejaky blok.
No ved prave o to ide, ze my o tom komunikujeme, uistil ma, citim, ze ma miluje..ale to ja mam nejaky komplex.....znizene sebavedomie, neviem. Neviem to ani opisat az sa sama na seba hnevam, ze mi sibe pre nic za nic....
Jajka, dakujem pozriem sa na to.
Skús si pozrieť niečo na tejto stránke možno ti to pomôže :)
S tym problemom čo som mala ja tak mi to pomohlo. Existujú na to rôzne techniky sú aj cvičenia aj pomocou bachových kvapiek či nejak tak sa to volá :)
Hmm, a skusila si sa s nim porozpravat na tuto temu? Kmunikacia je velmi dolezita, tvoj priatel mozno ani netusi, ako velmi ti to vadi. No a pokial si len sem-tam pisu, nevidim v tom problem. Pokial by to ale naberalo na intenzite, co si ale nemyslim, pripadne ak by sa zacali aj stretavat, to by bolo horsie.
Ja napr. neuznavam kamaratstvo medzi muzom a zenou, podla mna neexistuje. Vzdy ide jednej alebo druhej strane o nieco viac, pripadne casom to moze prerast do chcenia niecoho viac...
Jajka ako to prebieha u tej kineziologičky? To je jedno sedenie, či nejaké kurzy, teda semináre? A aj ti to pomohlo?
Noo nestretavaju sa nejako, ale su v kontakte, sem tam mu napise niekde na nete..ide ale o to,ze o jednej mi klamal, na zaciatku vztahu....a s touto mam najvacsi problem. Neriesil s nou vtedy sice nic, ale ona ho strasne otravovala ak zistila, ze ma frajerku...