poradíte mi niečo na objem? mám vlasy asi do polovice chrbtu, žial strih do postupna sa mi vobec nehodí, takže ich mám zarovnané, no hore ich mám strašne splastnuté a tak od polovice dlžky mám zas objemnejšie, nejaký dobrý šampón alebo niečo mi neviete poradiť?požívam iba od lorealu tužidlo na objem, ale to vydrží tak 2-3 hodky a potom mi to opať padne
Objem vlasov
Mozno by pomohlo klasicke natupirovanie ale neviem ako to dopadne pri dlhych vlasoch... Ja mam tak pod usi, miestami po ramena, a uz aj pri takejto dlzke to je dost o nervy :) a priserne to tie vlasy nici :X
a inak v test magazíne vyšiel naj šampon na objem od panttene tak skús
ja tužidlo nepoužívam bo potom by som tie vlasy už nerozčesala =( vyfukat v predlkone a potom vyyysoký drdol na noc =) ja ked idem spat s rozpustenými vlasami tak hore na hlave mi to stojí do hora a po stranách to mam splasnuté takže u mna spanie s rozpustenými vlasmi nehrozí bud drdol abo zapleteny cop =)
takyto postupny strih na dlhe vlasy este viac zvyrazni ze vlasy nemaju objem a su riedke. budu vyzerat ako "oskubane" alebo viacej riedsie. na riedke vlasy bez objemu sa hodia polodlhe strihy maximalne po lopatky rovno zastrihnute s miernou postupkou
Na to je dobre jedine dobry strih, ja som mala podobny problem, ky, som si nedala ostrihat vlasy tak, ze hore pri hlave mam kratsie vlasy a postupne dlhsie az do polovice chrbta ako ty